Σάλος με την ποινή στον Τσιτσιπά

Must Read

Τον γύρο του κόσμου δεν κάνει η νίκη του Κάρλος Αλκαράθ στο τουρνουά της Βαρκελώνης, αλλά η λογομαχία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον διαιτητή του αγώνα που τον «χρέωσε» δύο βαθμούς ποινής στο τέταρτο γκέιμ του κρίσιμου τρίτου σετ.

Οι Ισπανοί στέκονται στον διάλογο του διαιτητή με τον Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος του λέει «εάν κάνεις λάθος θα πρέπει να παραιτηθείς».

Τα ισπανικά μίντια αυτό το εξέλαβαν ως ευθεία απειλή.

Ο Τσιτσιπάς είχε ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ. Στην αρχή του τρίτου ο Αλκαράθ ζήτησε να πάει στα αποδυτήρια. Το ίδιο έγινε κι από την πλευρά του Στέφανου στη διάρκεια του σετ κι ενώ έχανε με 3-0. Επιστρέφοντας δέχτηκε την ποινή των δύο πόντων επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει. Το σετ πήγε στο 4-0 υπέρ του Ισπανού κι εκεί ουσιαστικά κρίθηκε όχι μόνο το σετ, αλλά και το παιχνίδι.

Ο Τσιτσιπάς έχει βάλει… κακό όνομα με τη συνήθειά του αυτή. Οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν ότι στα αποδυτήρια παίρνει εντολές από τον πατέρα και προπονητή του, άλλοι του καταλογίζουν ότι είναι ένα τέχνασμα για να σπάει το ρυθμό τους.

Οι θεατές αποδοκίμασαν τον Τσιτσιπά και στήριξαν τον συμπατριώτη τους.

Ο Αλκαράθ με τη σειρά του έριξε… λάδι στη φωτιά: «Είναι μια περίεργη τακτική που του κόστισε ακριβά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Ήθελε να σταματήσει το ρυθμό μου, σε αυτά είναι καλός» είπε στους Ισπανούς δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This