Μπενζεμά: «Αν δεν χτυπήσεις πέναλτι, δεν πρόκειται να το χάσεις…»

Must Read

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε χάσει τρία πέναλτι στα τελευταία ματς με τη Ρεάλ. Είχε αποτύχει να σκοράρει στο 2-1 στην έδρα της Θέλτα (2/4) και δις στο 3-1 στο γήπεδο της Οσασούνα (20/4). Αυτό δεν τον εμπόδισε να αναλάβει την εκτέλεση στο κρίσιμο πέναλτι στο ματς με τη Σίτι κι ενώ η ομάδα του έχανε με 4-2.

Η υποδειγματική εκτέλεση, αλλά και η ψυχραιμία του άφησαν άφωνους και τους φλεγματικούς Άγγλους που μετά το ματς έσπευσαν να τον ρωτήσουν που βρήκε το κουράγιο να πάρει στις πλάτες του τέτοια ευθύνη. Κι ο γαλλοαλγερινός απάντησε με τον πιο φυσικό τρόπο:

«Ένας τρόπος υπάρχει να μη χάσεις πέναλτι. Να μην χτυπήσεις ποτέ…»

Η παράσταση στο «Έιτχαντ», το γήπεδο της Σίτι στο Μάντσεστερ, πέρασε στην ιστορία και ο Πεπ Γκουαρδιόλα που είδε την ομάδα του να σημειώνει τέσσερα γκολ σε βάρος της «βασίλισσας», αλλά να μην έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, στις δηλώσεις του μίλησε κι αυτός για… παράσταση και το προχώρησε λίγο παραπέρα:

«Το Μπερναμπέου είναι μια επιβλητική σκηνή. Πρέπει να δώσουμε μια ακόμα υψηλού επιπέδου παράταση και το σημαντικότερο να βγάλουμε από το μυαλό μας τον τελικό.

Ο Κάρλο Ανσελότι από την πλευρά του σκέφτεται την άμυνα;

«Με την μπάλα στα πόδια πάμε καλά. Χρειάζεται όμως να δουλέψουμε περισσότερο χωρίς την μπάλα».

Από τα απροοπυτα της αναμέτρησης. Ένας οπαδός της Σίτι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τη σημαία του Κουρδιστάν

Η ρεβάνς της Τετάρτης χαρακτηρίζεται ήδη από τις Αγγλικές εφημερίδες ως το κλάσικο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αφού αντίπαλοι είναι οι δύο καλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες. Μάλλον υπερβολικό αφού αφήνουν εκτός τη Λίβερπουλ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This