Πρώτοι ημιτελικοί απόψε στο Europa League και το Conference League

Must Read

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τα 4 παιχνίδια από το Pamestoixima.gr

Οι πρώτοι ημιτελικοί στο Champions League ολοκληρώθηκαν και σήμερα παίρνουν σειρά οι άλλες δύο ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Στις 22:00 αρχίζουν οι 4 ημιτελικοί και το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Στο Europa League η Λειψία είναι φαβορί στο ματς με τη Ρέιντζερς. Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr το σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τα πολλαπλά σκορ 2-1, 3-1 και 4-1, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκοράρισμα από τον Κρίστοφερ Ενκουκού.

Στον άλλο ημιτελικό η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τα ειδικά στοιχήματα, με το αποτέλεσμα 0-0 στο 1ο ημίχρονο, το σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι και το να μην μπει γκολ πριν από το 40’, παίζονται με ενισχυμένες αποδόσεις στο  Pamestoixima.gr.

Περισσότερες από 400 επιλογές στο Conference League

Στο Conference League το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές στους ημιτελικούς αγώνες Λέστερ-Ρόμα και Φέγενορντ-Μαρσέιγ, ενώ παίζονται και με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Στον αγώνα Λέστερ-Ρόμα προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για τον Τζέιμι Βάρντι ως anytime σκόρερ, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ και το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Στον ημιτελικό Φέγενορντ-Μαρσέιγ προσφέρονται ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το να μην μπει γκολ πριν από το 30’, το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα και το σκοράρισμα από τον Αρκάντιους Μιλίκ.

Ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι στην Premier League

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται απόψε και στην Premier League. Στις 21:45 στο Old Trafford η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Μόνο νίκη θέλουν οι «μπέμπηδες» για να πλησιάσουν την τετράδα του Champions League. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι «μπλε» και θέλουν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr και για το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι.

Με ενισχυμένες αποδόσεις παίζονται τα ειδικά στοιχήματα για το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το να μη σημειωθεί γκολ πριν από το 10’ και 2 anytime σκόρερ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κάι Χάβερτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This