Η ορθή παρέμβαση και η… αγωνία Αυγενάκη

Must Read

Άρης και ΠΑΟΚ άνοιξαν νέο μέτωπο αντιπαράθεσης ανάμεσά τους, με αφορμή τα όσα έγιναν στο κυριακάτικο ντέρμπι τους στην Τούμπα και η κατάσταση πάει να «ξεφύγει».

Δράττοντας την ευκαιρία, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι εμπρηστικές και απαξιωτικές δηλώσεις/ανακοινώσεις παραγόντων και ΠΑΕ δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος βελτίωσης στο ποδόσφαιρο και ασφάλειας στα γήπεδα. Δεν βοηθούν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας και της επιστροφής των φιλάθλων και των οικογενειών στις εξέδρες. Συντελούν μονάχα στην όξυνση και στην καλλιέργεια περαιτέρω απαξίωσης του αθλήματος.

Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι η ποδοσφαιρική κοινωνία οφείλει να αυτοσυγκρατείται και να σταματήσει να “πυροβολεί τα πόδια της”. Να υπακούει και να σέβεται τους νόμους και το κανονιστικό πλαίσιο. Να προστατεύει το άθλημα, ώστε να αποκτούν υπεραξία τόσο οι ομάδες όσο και οι ποδοσφαιριστές.

Η ευρύτερη κοινωνία απαιτεί συνεργασίες και συναίνεση, στο δρόμο προς την ανάκαμψη και την πρόοδο. Καλώ όλους να αναλογιστούν και να επωμιστούν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί».

Η παρέμβαση Αυγενάκη είναι απόλυτα ορθή, όμως, πριν από λίγες ημέρες, ο Υφυπουργός έπαθε… αφωνία, όταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για «πρωτάθλημα των Πρεσπών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This