Με «προίκα» το «3» και το «4» σερβίρει απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Must Read

Η Βαρκελώνη «τσαλάκωσε» τον Στέφανο Τσιτσιπά, η Μαδρίτη τον αναζωογονεί! Στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας το νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης δοκιμάστηκε από τις συνεχείς διακοπές αγώνων λόγω βροχής και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στις διαιτητικές αποφάσεις.

Αντίθετα στη Μαδρίτη, λιακάδα δεν έχει μόνο στα κορτ της ισπανικής πρωτεύουσας, αλλά και στην καρδιά του Έλληνα πρωταθλητή.

Νίκησε στα δύο πρώτα ματς κι όχι μόνο δεν έχασε σετ, αλλά είχε και το ίδιο σκορ σε αυτά (6-3 και 6-4). Το ίδιο περιμένει να γίνει κι απόψε κι ας μην συνεχιστεί η παράδοση του «3» και του «4» στα νικητήρια σετ. Γύρω στις 9 το βράδυ αναμένεται να αρχίσει το ματς με αντίπαλο τον Αντρέ Ρούμπλεφ που μπορεί σε αυτό το τουρνουά να αγωνίζεται ως αθλητής χωρίς πατρίδα, αλλά αυτό του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο να αγωνιστεί για την πατρίδα του, τη Ρωσία που πληρώνει και στον αθλητισμό τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ έχουν πολλά κοινά. Μιλούν ρωσικά και προέρχονται από αθλητικές οικογένειες.

Το 2021 ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Ρούμπλεφ στον τελικό του τουρνουά στο Μονακό

Ο πατέρας του 24χρονου Ρούμπλεφ ήταν πυγμάχος που όταν κρέμασε τα γάντια του άνοιξε εστιατόριο στη Μόσχα. Η μητέρα του πάλι ήταν προπονήτρια τένις. Ο Τσιτσιπάς έχει να θυμάται τη νίκη επί του Ρούμπλεφ πέρσι στο Μονακό που του χάρισε τον τίτλο στο τουρνουά κι ο Ρώσος έχει να θυμάται την πρόσφατη νίκη του στο όπεν της Σερβίας στο Βελιγράδι.

Μόνο που ο Ρώσος και Χριστιανός ορθόδοξος (έχει παραδεχτεί ότι η πίστη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του και συχνά τον βλέπουμε να κάνει τον σταυρό του στη διάρκεια των αγώνων) , αλλά δεν είναι τόσο Ρώσος. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από την Αυστρία, αλλά ως Ρώσος κέρδισε τίτλους στη πυγμαχία ως Ρώσος, όταν το επιτρέπουν τα διάφορα «εμπάργκο» κερδίζει και ο ίδιος τα τουρνουά.

Ο νικητής του αποψινού (Παρασκευή) αγώνα… παίρνει κεφάλι και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις που είναι μοιρασμένες, από πέντε για τον καθένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This