Τσιτσιπάς: Ήττα με… παρηγοριά 311.257 ευρώ!

Must Read

Έφθασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξημερώματα Κυριακής στο όπεν της Μαδρίτης. Άρχισε την προσπάθειά του λίγο πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) και την ολοκλήρωσε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα.

Ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό (Κυριακή 19.30), θα αντιμετωπίσει τον εκπληκτικό Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ που νωρίτερα απέκλεισε τον Τζόκοβιτς και θα διεκδικήσει για λογαριασμό του το έπαθλο του 1.041.570 ευρώ. Παράλληλα θα υπερασπίσει και τον τίτλο του που είχε κερδίσει πέρσι εισπράττοντας σαφώς λιγότερα, μόλις… 315.160 ευρώ.

Όσο για τον Στέφανο θα… παρηγορηθεί με τα 311.075 ευρώ που αντιπροσωπεύουν τη συμμετοχή στον ημιτελικό. Ήθελε όμως την πρόκριση ο Έλληνας πρωταθλητής. Δεν είχε χάσει σε χώμα από τον Γερμανό αντίπαλό του τις τρεις φορές που είχαν αναμετρηθεί κι ήταν μια καλή ευκαιρία να τον πλησιάσει στη βαθμολογία που δίνει την παγκόσμια κατάταξη. Ο Ζβέρεφ είναι στο νο3 και ο Στέφανος στο νο 5.

Ο Τσιτσιπάς αυτή τη φορά δεν ήταν συγκεντρωμένος. Τα ‘έβαλε και με τον διαιτητή στο τρίτο σετ που του έκανε παρατήρηση κι ενώ έχασε το πρώτο σετ (4-6 σε 35′) έβγαλε αντίδραση στο 2ο (6-3 σε 40′), αλλά στο 3ο… βρήκε τον Γερμανό του που στην ουσία είναι Ρώσος. Και οι δυο γονείς του Ζβέρεφ έκαναν καριέρα ως παίκτες του τένις και προπονητές και το 1990 πήγαν στο Αμβούργο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές των δύο ημιτελικών

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This