Απίστευτο! Ο Αλκαράθ νίκησε τον Τζόκοβιτς και πήγε τελικό – Περιμένει Τσιτσιπά ή Ζβέρεφ.

Must Read

Ο Κάρλος Αλκαράθ, το παιδί θαύμα του παγκόσμιου τένις την Πέμπτη είχε γενέθλια. Έχει γεννηθεί το 2003 και τα γιόρτασε εις… διπλούν. Την Παρασκευή νίκησε τον Ράφα Ναδάλ και σήμερα Σάββατο απέκλεισε ένα ακόμα μεγάλο, το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τόχει η Μαδρίτη να προσφέρει συγκλονιστικούς αγώνες. Μετά τις «παραστάσεις» της Ρεάλ στο ποδόσφαιρο ήρθε η σειρά του τένις.

Ο 19χρονος Αλκαράθ ήταν άψογος στη διαχείρηση του αγώνα. Μπορεί να έχασε το πρώτο σετ (6-7), αλλά τα κατάφερε στα δύο επόμενα (7-5, το δεύτερο ΚΑΙ 7-6 το τρίτο). Ειδικά αυτό το τελευταίο που έκρινε και τον αγώνα ήταν συγκλονιστικό. Έδειξε υποδειγματική ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν αφήνει τον αντίπαλο να φθάσει στη νίκη.

Τώρα περιμένει τον Στέφανο Τσιτσιπά ή τον Ζέρεφ στο ματς που αρχίζει γύρω στις 11 το βράδυ για δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στο δρόμο για την κατάκτηση του δεύτερου τουρνουά μάστερ. Έχει προηγηθεί αυτό του Μαϊάμι

«Ήθελα να απολαύσω το παιχνίδι και παρά την ένταση που είχε το απόλαυσα. Το να αντιμετωπίζεις το νο 1 και με αυτή την ατμόσφαιρα είναι απίστευτο. Δεν με πειράζει να το πω δυνατά: Ο παππούς μου έλεγε πάντα «κεφάλι, καρδιά και μπάλες», και αυτό κάνω» είπε αμέσως μετά το ματς την ώρα που οι Μαδριλένοι οπαδοί τον αποθέωναν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This