Στα τρία γκολ μέτρησε το ένα!

Must Read

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αποφασισμένος να σπάσει την αρνητική για αυτόν παράδοση που τον ήθελε να χάνει από τον ΠΑΟΚ στους «Ζωσημάδες» στα 5 τελευταία ματς (η πιο πρόσφατη νίκη του στις 30/8/15 με 3-1) . Ήταν αποφασιστικός, αξιοποίησε την κούραση των παικτών του Δικεφάλου, έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο τέλος το «ταμπλό» έγραψε ΠΑΣ – ΠΑΟΚ 1-0.

Αιτία; Ο μεγάλος άτυχος Περέα που σκόραρε δύο φορές (23′ και 63′), αλλά και τις δύο το όνομά του δεν γράφτηκε στον πίνακα των σκόρερ. Το διέγραψε το VAR θεωρώντας ότι στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του βρισκόταν, έστω και οριακά, σε θέση οφ σάιντ.

Τελικά σκόρερ χρίστηκε ο Σνάιντερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 77΄, ο οποίος χάρισε στην ομάδα του την πρώτη νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκα.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Οι συνεχείς αγώνες έχουν επηρεάσει την απόδοση της ομάδας που βγάζει και τραυματισμούς. Συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη (0-6-3) με τελευταία τον περασμένο Μάρτιο (20/2/22, ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-1).

ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ (46′ Κύρκος-92′ Παντελάκης), Περέα

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (56′ Σβαμπ), Τέιλορ (78′ Σοάρες), Μιτρίτσα (64′ Άκπομ), Μουργκ, Ολιβέιρα (56′ Τσόλακ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This