Η ΑΕΚ πήρε το… όπλο της τα παίζει όλα για όλα το Σάββατο με Άρη

Must Read

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ νίκησε με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έπιασε τον Άρη στη βαθμολογία των πλέι οφ στους 56 βαθμούς.

Η Ένωση έδειξε να αφήνει πίσω τις άσχημες εμφανίσεις παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο με αντίπαλο τον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Χατζισαφί άνοιξε το σκορ στο 39′, ο Άμπραμπατ με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και ο Κριχόβιακ το έκλεισε στο 60′.

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (67′ Μοχαμαντί), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Γκαρσία (73΄ Μισελέν), Τσούμπερ (78′ Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ (67′ Τάνκοβιτς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64′ Μίνα), Καραχάλιος, Στάνκο (72′ Σιόντης), Λιάσος (46′ Παντελάκης), Σνάιντερ, Κύρκος (46′ Οικονομόπουλος), Περέα (64′ Μπρένερ).

Η Ένωση το Σάββατο ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το κομβικό ματς με τον Άρη, ενώ κλείνει τη σεζόν με ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Η βαθμολογία μετά το ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι:

Ολυμπιακός 79
ΠΑΟΚ 60
Άρης 56
ΑΕΚ 36
Παναθηναϊκός 55
ΠΑΣ Γιάννινα 46

Στο ματς που προηγήθηκε ο Άρης με εξαιρετικό γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 63′ νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ. Η νέα ήττα προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Δικεφάλου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήγε σε αυτούς που αποδοκίμαζαν, τους μίλησε και στο τέλος αποχώρησε με χειροκροτήματα και συνθήματα για να φέρει η ομάδα τους το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχάι (79′ Τσόλακ), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (66′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Τέιλορ (66′ Μιτρίτσα), Μουργκ (66′ Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (68′ Σάκιτς), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Μπερτόγλιο (79′ Πάλμα), Ιτούρμπε (85′ Δεληζήσης), Μαντσίνι (79′ Γκαρσία), Καμαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This