Ευκαιρία να πάρει το… αίμα του πίσω ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Must Read

Ο αγώνας του με τον 20χρονοι Ιταλό Γιανίκ Σίνερ (νο 13) στη Ρώμη, αποδείχητκε τυπική διδικασία για τον Στέφανο Τσιτσιάπά. Νίκησε 2-0 σετ (7-6, 6-2) κι ετοιμάζετια για τον μεγάλο αγώνα, στις 11 το πρωί του Σαββάτου με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Έχει πολλούς λόγους να θέλει ο Στέφανος τη νίκη, πέρα από το να προχωρήσει στη διοργάνωση. Οι μήνες από την πρόσφατη ήττα του στη Μαδρίτη (8/5) είναι ακόμα νωπές. Επιπλέον αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Γερμανός νικούσε τον Έλληνα στο χώμα μετά από τρεις ελληνικές νίκες

Κι ακόμα ο Ζβέρεφ είναι δυο θέσεις πιο πάνω στην παγκόσμια κατάταξη από τον Στέφανο (νο 3 με νο 5). Κάθε νίκη σε βάρος του μικραίνει την απόσταση.

Είναι γεγονός ότι το ματς με τον Ιταλό στη Ρώμη ήταν ένα καλό τεστ για τον Τσιτσιπά. Με μια ατμόσφαιρα που έμοιαζε με… ποδοσφαιρικό γήπεδο το κοινό… έσπρωχνε τον Ιταλό. Ο Στέφανος ήταν ψύχραιμος κι έφθασε στη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 27 λεπτά.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This