Εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός – Απίστευτο ματς στο «Κλ. Βικελίδης»

Must Read

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό του σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από κοντά και ο Άρης που πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά το ματς – θρίλερ με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι στο 58′ έχαναν με 2-0 από την ΑΕΚ που με το αποτέλεσμα αυτό κέρδισε εκείνη την «έξοδο» στην Ευρώπη. Σε 32 λεπτά όμως έγινε η ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-2.

Στο Φάληρο τέλος ο ΠΑΟΚ έκανε τη… ζημιά στον Ολυμπιακό. Πήρε ισοπαλία 1-1…

Η βαθμολογία μια αγωνιστική πριν τοι τέλος των πλέι οφ η βαθμολογία είναι:

Ολυμπιακός 80

ΠΑΟΚ 61

Παναθηναϊκός 61

Άρης 59

ΑΕΚ 56

ΠΑΣ Γιάννινα 46

Την Τρίτη που πέφετει η αυλαία θα γίνουν οι αγώνες (ώρα έναρξης 20.00)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Ο Παναθηναϊκός

… έδωσε πανηγυρικό τόνο στην ευρωπαϊκή επιστροφή του με την παρουσία του στο επόμενο Κόνφερενς Λιγκ Ήθελε νίκη με τον ΠΑΣ, έφθασε σε θρίαμβο με 4-0 με τον κόσμο να αποθεώνει τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές.

Ο Βιγιαφάνες στο 38΄, ο Μαουρίσιο στο 68′, οι Καρλίτος (72′) και Χουάνκαρ (87′ ) οι σκόρερ των «πράσινων.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς ): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ (75’ Σάρλια), Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες (57’ Μαουρίσιο), Πέρεθ, Παλάσιος (75’ Χατζηγιοβάνης), Γκατσίνοβιτς (57’ Καρλίτος), Αϊτόρ, Μακέντα (66’ Κουρμπέλης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Οικονομόπουλος, Σνάιντερ, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Σιόντης), Λιάσος, Λώλης (60’ Μπρένερ), Κύρκος (60’ Κόντε).

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έσπασαν καρδιές. Η ΑΕΚ με γκολ τοιυ Λιβάι Γκαρσία στο 53′ και 58′ προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Άρης με αντεπίθεση διαρκείας σημείωσε τρία τέρματα. Στο 78′ με τον Λουίς Πάλμα, στο 85′ με τον Ματσίνι και στις καθυστερήσεις με τον Ματέο Γκαρσία.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν (62′ Σάκιτς), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμπακατά, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (88′ Γκάμα), Μπερτόγλιο (62′ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (61′ Πάλμα), Καμαρά (90+6′ Δεληζήσης).
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (88′ Τάνκοβιτς), Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος (81′ Μοχαμαντί), Γκαρσία (88′ Αραούχο), Άμραμπατ, Τσούμπερ (90+2′ Ανσαριφάρντ).

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός λίγο έλειψαν να πληρώσει με ήττα την επιλογή του Μαρτίνς να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα ο Σοάρες μόλις στο 2′ να ανοίξει το σκορ για τον Δικέφαλο και να ισοφαρίσει στο 41′ ο Ζοάο Καρβάλιο σώζοντας τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είχε οργανώσει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46′ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Κούντε (71′ Εμβιλά), Ροντρίγκες (84′ Βαλμπουενά), Καρβάλιο, Φαντιγκά (58′ Λόπες), Τικίνιο (71′ Ελ Αραμπί).
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (87′ Τέιλορ), Κρέσπο, Ίνγκασον, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα (76′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (71′ Άκπομ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This