Θα του χαλάσει το… πάρτι του Νόλε ο Τσιτσιπας;

Must Read

Τους συνδέει πέρα από το τένις και κάτι ακόμα: Ο εκρηκτικός χαρακτήρας και οι εμμονές τους. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Στέφανος Τσιτσιάς διατυπώνουν συχνά απόψεις πέρα από το χώρο που κινούνται που δεν συνάδουν με την άποψη των πολλών.

Οι θέσεις τους για τον εμβολιασμό κατά του covid-19, οι απόψεις για την καθημερινότητα από τον Στέφανο τους φέρνουν πολλές φορές απέναντι στους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι μόνο.

Σήμερα το απόγευμα στις 5 στη Ρώμη τους χωρίζουν 379.615 ευρώ. Τόση είναι η απόσταση του χρηματικού ποσού του νικητή από τον χαμένο στον τελικό του τουρνουά της «αιώνας πόλης». Ο νικητής, πέρα από τους βαθμούς που θα έχει στην παγκόσμια κατάταξη θα εισπράξει και 836.355 ευρώ, ενώ ο χαμένος θα περιοριστεί στα 456.720 .

Είναι όμως και κάτι σπουδαιότερο για το μέλλον. Η υποθήκη για το Ρολάν Γκαρός που αρχίζει στις 22 του μήνα, εκεί που όλα τα αστέρια του αθλήματος θα τα δώσουν όλα.

Ο 34χρονος Τζόκοβιτς στη Ρώμη συμπλήρωσε σε 1.000 νίκες σε τουρνουά. Μπροστά του βρίσκονται οι Τζίμι Κόνορς με 1.274, Ρότζερ Φέντερερ (1.251), Ιβάν Λεντλ (1.68) και Ραφαέλ Ναδάλ (1.051).

Θα μπορέσει ο Στέφανος στα 23 χρόνια του να τον νικήσει όπως έχει γίνει στις 3 από τις 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις στο παρελθόν; Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ελπιδοφόρα τη χρονιά, Έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλο τενίστα μέσα στο 2022 (31) και τον ακολουθεί ο Αλκαράθ με 28 που αποφάσισε να μην πάει στη Ρώμη και να ξεκουραστεί.

Ο Σέρβος πάλι δνε δείχνει διατεθειμένος να καταθέσει τα όπλα. Βρίσκεται στο νο1 για 369 εβδομάδες κι όπως κι ο Τσιτσιπάς έχασε στον ημιτελικό του τουρνουά της Μαδρίτης.

Ότι και να γίνει η Ρώμη φιλοξενεί έναν τελικό που θα μείνει στην ιστορία και θα έχει ενδιαφέρον το κοινό τίνος το μέρος θα πάρει..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This