Οι πρώτες αντιδράσεις του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου

Must Read

Επιστολές στους αρμόδιους φορείς είναι η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ήδη εστάλησαν επιστολές στον Αρχιδιαιτή Κλάτενμπεργκ, στην διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ και στα υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη.

Όλα αυτά αποφασίστηκαν το πρωί της Δευτέρας έπειτα από σύσκεψη των παραγόντων της ομάδας με το νομικό τμήμα.

Στον Αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ αναφέρουν ότι ο Ισπανός διαιτητής Λόαθ και οι συνεργάτες του ήταν ψυχοπνευματικά ανέτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό αγώνα, έκριναν με δυο σταθμά θέλοντας να κάνουν τον ΠΑΟΚ να νιώσει «ξένος» και μετά το βολικό αποτέλεσμα άφησαν κατά μέρους τη διεύθυνση του αγώνα και πέρασαν στη διαχείριση. Ο ΠΑΟΚ καταγγέλλει ότι οΛαόθ με τη συμπεριφορά του προκάλεσε τον βάναυσο ξυλοδαρμό αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήριά του.

Στέκονται και στο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός και έκρινε τον τελικό. Και αναφέρουν:

«Συστήνετε στην ετήσια εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας για θέματα διαιτησίας να τους προτείνουμε να διεκδικούν με το κεφάλι κάτω από το ύψος της μέσης τη μπάλα με την προσδοκία να τρακάρουν σε κάποιο πόδι; Σας παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη αυτής της απάντησης. Συστήνετε να αποσύρουμε από τους ποδοσφαιριστές μας την σύσταση να μην προκαλούν πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα σε πανηγυρισμούς μπροστά σε αντίπαλους οπαδούς, γιατί αυτό πια δεν επιφέρει ποινή; Παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη και αυτής σας της απάντησης».

Επιπλέον στις επιστολές στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, γίνεται αναφορά στη συμπεριφορά τη αστυνομίας απέναντι στους εκδρομείς που έμειναν για 10 και 12 ώρες χωρίς πρόσβαση έστω και σε βασικά αγαθά, όπως το νερό.

Παράλληλα, επισημαίνεται η άσκοπη χρήση των δακρυγόνων (σ.σ. είχε και ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα στο α΄ημίχρονο), τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια με την επίθεση που σημειώθηκε από ΜΑΤ στην αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για κατάχρηση εξουσίας, χειρονομίες (υπάρχει καταγραφή τους και σε υλικό) και πρόκληση των ΜΑΤ σε κόσμο που δεν είχε καμία εμπλοκή σε επεισόδια.

«Ζητούμε ΕΔΕ, υλικό από κάμερες και επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω νομικές ενέργειες…» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This