Με γιαταγάνια στα χέρια Τούρκοι χούλιγκαν απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον τελικό του Κυπέλλου!

Must Read

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί, τις τελευταίες ώρες, οι κεντρικοί δρόμοι της Κωνσταντινούπολης από τα επεισόδια των οπαδών των ομάδων που διεκδικούν το Κύπελλο Τουρκίας.

Χιλιάδες οπαδοί της Καϊσερίσπορ, της ομάδας που έχει έδρα την άλλοτε ελληνική Καισάρεια και της Σίβασπορ της άλλοτε Σεβάστειας, ταξίδεψαν 802 και 949 χιλιόμετρα αντίστοιχα όχι μόνο για να δουν τον τελικό, αλλά και για να δείξουν ποιός θα είναι το «αφεντικό» στην εξέδρα του Σταδίου «Κεμάλ Ατατούρκ».

Μάλιστα οι οπαδοί της Καϊσερί δημοσίευσαν και φωτογραφία μέσα από πούλμαν που κατευθύνεται στην Κωνσταντινούπολη και τους εμφανίζει να κρατούν γιαταγάνια!

Όσο για τα επεισόδια ξεκίνησαν σχεδόν με την άφιξη των οπαδών στην Πόλη, ενώ δεν έλειψαν και οι ενέδρες χούλιγκαν στους δρόμους που οδηγούν στο γήπεδο.

https://www.youtube.com/watch?v=fii4x-U4yOY&ab_channel=G%C3%B6khanEbin%C3%A7

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This