Έσβησαν τα χαμόγελα της νίκης με τον τραυματισμό του Λημνιού

Must Read

Μετά το «τρία στα τρία» και το 3-0 επί της Κύπρου η Εθνική Ελλάδας θέλει μια νίκη την Κυριακή στο Βόλο με το Κόσοβο για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της που σημαίνει άνοδο στη Β’ κατηγορία της Λίγκας των Εθνών.

Μόνο που η νίκη αυτή σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής της Ολλανδικής Τβέντε τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση καθώς… γύρισε το γόνατό του.

Οι διεθνείς παρακολουθούν στο μόνιτορ που βρίσκεται στον πάγκο τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους Δημήτρη Λημνιού. Η έκφρασή τους τα λέει όλα…

Συγκίνηση πριν την έναρξη του αγώνα, όταν ακούστηκε μόνο ένας Εθνικός Ύμνος, αφού Ελλάδα και Κύπρος έχουν τον ίδιο και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συναγωνίστηκαν ποιος θα τον ψάλει πιο δυνατά! Ακολούθησε το ματς που ήταν «παράσταση για ένα ρόλο».

Καλύτερη η Ελλάδα δεν δυσκολεύθηκε να φθάσει στη νίκη με 3-0. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δείχνει ότι οι διεθνείς βαδίζουν σε καλό δρόμο. Το τελευταίο ευρύ σκορ της Εθνικής είχε σημειωθεί πριν (κρατηθείτε…) 46 ματς, στο 4-0 επί του Γιβραλτάρ στις 10 Οκτωβρίου 2017. Έκτοτε, οι εκάστοτε, διεθνείς έμεναν σε χαμηλά σκορ.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν και πάλι πρωταγωνιστής σε ματς της Εθνικής

Και αυτή η νίκη είχε την υπογραφή του αρχηγού Τάσου Μπακασέτα. Ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, νωρίς νωρίς, στο 9′, αλλά και αυτός που έδωσε την ασίστ στον Βαγγέλη Παυλίδη στο 20′.

Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και με την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο ήρθε το πανέμορφο γκολ του Λημνιού στο 48′.

Στη συνέχεια η Ελλάδα έδωσε χώρο στους Κύπριους, αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν και πάλι εκεί όταν χρειάστηκε.

Ελλάδα (Γκ. Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος (24′ Τζαβέλλας), Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Σιώπης (52′ Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (81′ Παπανικολάου), Μάνταλος (52′ Κουρμπέλης), Λημνιός, Δουβίκας (46′ Μασούρας), Παυλίδης.

Κύπρος (Ν. Κωστένογλου): Μιχαήλ, Κατελάρης (46′ Λαΐφης), Γκόγκιτς, Κορέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ιωάννου (64′ Παναγιώτου), Παπουλής (74′ Σπόλιαριτς), Λοΐζου (64′ Τζιωνής), Σωτηρίου (46′ Χριστοφή).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ κρατά το πρόσωπό του μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού

Η συνέχεια περιλαμβάνει το ματς της Κυριακής με το Κόσοβο. Σε περίπτωση νίκης είναι δεδομένη η πρώτη θέση στον όμιλο και ο προβιβασμός στη Β΄ κατηγορία.

Οι αγώνες που έγιναν

1η αγωνιστική

Β. Ιρλανδία – Ελλάδα 0-1

Κύπρος – Κόσοβο 0-2

2η αγωνιστική

Κύπρος – Β. Ιρλανδία 0-0

Κόσοβο – Ελλάδα 0-1

3η αγωνιστική

21:45 Ελλάδα – Κύπρος 3-0

21:45 Κόσοβο – Β. Ιρλανδία 3-2

Η βαθμολογία

  1. Ελλάδα 9 βαθμοί
  2. Κόσοβο 6
  3. Β. Ιρλανδία 1

4. Κύπρος 1

Οι αγώνες που έρχονται

Οι αγώνες που έρχονται

4η αγωνιστική (Κυριακή)

16:00 Β. Ιρλανδία – Κύπρος

21:45 Ελλάδα – Κόσοβο (Πανθεσσαλικό)

5η αγωνιστική (24/9)

19:00 Β. Ιρλανδία – Κόσοβο

21:45 Κύπρος Ελλάδα

6η αγωνιστική (27/9)

21:45 Ελλάδα – Β. Ιρλανδία

21:45 Κόσοβο – Κύπρος

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This