Προπονητής διετίας στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Must Read

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς άφησε τον Ερυθρό Αστέρα για τον Παναθηναϊκό και το μεσημέρι της Παρασκευής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μπάσκετ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αποτελώ μέλος μίας εκ των πιο σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης», δήλωσε o Μαυροβούνιος τεχνικός στην επίσημη σελίδα της ομάδας μπάσκετ και συνέχισε:«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχω λάβει, κάτι που σημαίνει πολλά για εμένα.Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα τα οποία αρμόζουν στον Παναθηναϊκό».

Ο Ράντονιτς είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο και στις μεταγραφές με στόχο την επανεκκίνηση μετά την καταστρεπτική περσινή χρονιά.

Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1970 στο Τίτογκραντ του Μαυροβουνίου και έπειτα από μια αξιόλογη πορεία ως αθλητής, από το 2005 ακολουθεί καριέρα προπονητή.

Ξεκίνησε την πορεία του από την πατρίδα του και την Μπούντουγκνοστ, όντας για μια σεζόν βοηθός προπονητής, ενώ από το 2006 ως το 2013 διετέλεσε πρώτος τεχνικός της ομάδας, κατακτώντας μαζί της έξι σερί πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα Μαυροβουνίου.

Ο Ερυθρός Αστέρας αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην ομάδα του Βελιγραδίου παρέμεινε από το 2013 ως το 2017, διάστημα κατά το οποίο την οδήγησε σε τρία πρωταθλήματα Σερβίας (2015, 2016, 2017), τρία κύπελλα (2014, 2015, 2017) και ισάριθμους τίτλους της Ανδριατικής Λίγκας (2015, 2016, 2017). Μάλιστα το 2014 και το 2015 αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της.

Η διετία 2018-2020 τον βρήκε στον πάγκο της γερμανικής Μπάγερν και μαζί της κέρδισε δύο πρωταθλήματα (2018, 2019).

Το 2021 επέστρεψε στον πάγκο του Αστέρα και τον οδήγησε στην κατάκτηση δύο ακόμη τίτλων στην Ανδριατική Λίγκα (2021, 2022) καθώς και ισάριθμων πρωταθλημάτων και κυπέλλων Σερβίας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει διατελέσει προπονητής και στην Εθνική Ομάδα του Μαυροβουνίου (2011).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This