Προπονητή από το… κάτω ράφι πήρε ο Ολυμπιακός

Must Read

Ο 39χρονος Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν είναι η τελική επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του προπονητή εφόσον φυσικά λυθεί το συμβόλαιο με τον Πέδρο Μαρτίνις που εξακολουθεί να εργάζεται στην ομάδα.

Ο διάδοχος του Πορτογάλου τεχνικού δεν έχει βιογραφικό που εντυπωσιάζει. Το δυνατό του σημείο είναι ότι απλά υπήρξε συνεργάτης του Αργεντινού Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς τη διετία 2018 – 20.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα 23 χρόνια κι ανέλαβε πρώτος προπονητής σε δύο Κυπριακές ομάδες. Τον Νοέμβριο του 2016 ήταν για οκτώ ματς πρωταθλήματος στη Δόξα Κατωκοπιάς και μετά από μόλις μία ήττα, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, απολύθηκε. Τον Ιανουάριο του 2017 εργάστηκε στον Ερμή Αραδίππου όπου έμεινε για 15 αγώνες με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Πήγε στην Αγγλία ανέλαβε την ομάδα κάτω των 23 της Λιντς, προβιβάστηκε σε βοηθός του Μπιέλσα στην πρώτη ομάδα και το 2020 επέστρεψε, ως βασικός κόουτς, στην Χάντερσφιλντ. Στο τέλος της περσινής σεζόν η Νότιγχαμ του σημερινού εργοδότη του επικράτησε της Χάντερσφιλντ στα πλέι οφ ανόδου και πήρε το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κορμπεράν παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την ομάδα στις 7 Ιουλίου κι ενώ είχε αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Τον διαδέχτηκε ο βοηθός του και την Παρασκευή ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα (1-0 η Μπέρνλι) τους αγώνες της στην Τσάμπιονσιπ.

Λογικό, αφού η ομάδα αποδυναμώθηκε. Δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, ο αριστερός μπακ Τόφαλο και ο μέσος Ο’ Μπράιεν πήγαν στη Νόττιγχαμ!

Οι διαρροές από τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για έναν προπονητή εργατικό σε ηλικία που έχει ανάγκη να δείξει πράγματα που θα εκτοξεύσουν την καριέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This