Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ονειρικό φινάλε για την Ελλάδα με τρία χρυσά!

Must Read

Την τελευταία ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων στην κωπηλασία που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας, η Ελλάδα ευτύχησε να δει τους αθλητές της να κερδίζουν τους τρεις από τους τέσσερις τελικούς στους οποίους και συμμετείχαν, κατακτώντας τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο!

Πιο συγκεκριμένα, στη δίκωπο Νεανίδων οι Ιωάννα Ασβεστά και Ελισάβετ Αργυράκη κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7:16.95, έναντι 7:17.45 των Ιταλίδων. Το χάλκινο πήγε στην Γερμανία (7:26.40). Ακολούθησε το χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ Εφήβων με τους Παναγιώτη Αδάμ, Απόστολο Λυκομήτρο, Νίκο Χολόπουλο και Δημήτρη Παπάζογλου. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε χρόνο 5:53.18, πίσω από την Τσεχία (5:50.83) και την Ιταλία (5:51.19).

Στη συνέχεια ήρθε και δεύτερο χρυσό μετάλλιο από τις Σοφία Δαλίδου και Στέλλα Νάτσιουλα, καθώς τα δύο κορίτσια κέρδισαν εύκολα τον τίτλο των παγκόσμιων πρωταθλητριών στην κατηγορία, τερματίζοντας σε χρόνο 6:57.40, μπροστά από το πλήρωμα της Ιταλίας (7:02.60) και αυτό της Γερμανίας (07:13.15). Μάλιστα, ο χρόνος του ελληνικού πληρώματος αποτελεί και ρεκόρ αγώνων!

Τέλος, χρυσό μετάλλιο στο σκιφ Νεανίδων είχαμε και για την Κατερίνα Γκόγκου, η οποία τερμάτισε πρώτη με χρόνο 7:35.64, μπροστά από την αθλήτρια από την Ιταλία (7:41.09) και από εκείνη της Ελβετίας (7:41.91).

Ως εκ τούτου, χάρη στη σαρωτική επίδοση των αθλητών της, η Ελλάδα αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στην κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων με τα τρία χρυσά και το ένα χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν οι αθλητές μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This