Πήρε την πρώτη κούπα φέτος η Ρεάλ, έμειναν άλλες πέντε!

Must Read

Σιγά μην άφηνε το Σούπερ Καπ της Ευρώπης, τον αγώνα δηλαδή της κατόχου του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον τελικό που έγινε στο Ελσίνκι νίκησε με 2-0 την ΑΙντραχτ Φρανκφούρτης και πήρε το πρώτο από τα έξι τρόπαια που διεκδικεί φέτος! Μαζί πήρε τα 5 εκ. ευρώ που είναι το χρηματικό έπαθλο της ΟΥΕΦΑ στο νικητή, ενώ η Γερμανική ομάδα θα περιοριστεί στα 3,8 εκ. ευρώ.

Η κορυφαία ομάδα, βάσει τίτλων πέρσι, στην Ευρώπη ξεκίνησε τη νέα σεζόν έτσι όπως την άρχισε. Με τρόπαιο.

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία να αρχίζει αυτή την εβδομάδα, στη Γερμανία να έχει αρχίσει ήδη, αλλά η «βασίλισσα» ήταν αυτή που κυριάρχησε στο γήπεδο κι έδειξε ότι και πάλι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες στην Ευρώπη. Κέρδος η εμφάνιση του Βραζιλιάνου Βινίσιους που στο επερχόμενο Μουντιάλ «απειλεί» να επισκιάσει τον Νεϊμάρ στη «σελεσάο», αλλά και συνέπεια του Μπενζεμά στο σκοράρισμα (σημείωσε στο 65′ το 2-0, ενώ στο 41′ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία). Ο Γάλλος έχει ένα ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος. Έφθασε τα 234 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας αφήνοντας τον Ραούλ στη δεύτερη θέση με 233.

Το σκορ άνοιξε στο 37′ ο Αλάμπα. Η Άιντραχτ δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της. Όσες φορές ξεδιπλώθηκε και έφθασε κοντά στο γκολ βρέθηκε στον «τοίχο» που λέγεται Κουρτουά. Ο Βέλγος, πρωταγωνιστής στον τελευταίο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ο κορυφαίος σε αυτή τη θέση.

Η Ρεάλ με το τρόπαιο αυτό έφθασε τις πέντε κατακτήσεις στο θεσμό, όσες και οι Μπαρτσελόνα, Μίλαν.

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (85′ Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς (67′ Ροντρίγκο), Καζεμίρο, Κρόος (85′ Τσουαμενί), Βαλβέρδε (76′ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους (85′ Θεμπάγιος)

Άιντραχτ: Τραπ, Τουρέ (70′ Αλάριο), Εντικά, Τούτα, Ρόντε (58′ Γκέτσε), Σο, Κνάουφ, Λεντς, Καμάντα, Λίντστρεμ (58′ Μουανί), Μπορέ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This