Η.. αύρα του Κασεμίρο και η τακτική του Τεν Χαχ οδήγησαν τη Γιουνάιτεντ στο 2-1 επί της Λίβερπουλ

Must Read

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ μετά από τρεις αγωνιστικές άφησε την τελευταία θέση της βαθμολόγίας στην Πρέμιερ, κέρδισε τους τρεις πρώτους βαθμούς της με το 2-1 επί της Λίβερπουλ, αλλά το σπουδαιότερο μπορεί να κοιτά με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Γιατί;

*Πριν το ματς ανακοινώθηκε, επίσημα πια, η απόκτηση του Βραζιλιάνου Κασεμίρο από τη Ρεάλ. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος εκτός από την κλάση του φέρνει στο Μάντσεστερ και την εμπειρία 5 Τσάμπιονς Λιγκ. 3 Παγκοσμίων Κυπέλλων Συλλόγων και 2 Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ… και μερικούς τίτλους στην Ισπανία!

*Το κάλεσμα μερίδας οπαδών για μποϊκοτάζ του ματς σε ένδειξη διαμαρυτρίας για τους ιδιοκτήτες της ομάδος και την πολιτική τους δεν βρήκε ανταπόκριση. Λίγοι, σχετικά, οι συγκεντρωμένοι έξω από το «Ολντ Τράφορντ», πολλοί αυτοί που ήταν μέσα σε αυτό.

*Με Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο (μπήκε στο 86′), Χάρι Μαγκουάιαρ, αλλά και Σο ο νέος τεχνικός, ο Ολλανδός Έρικ Τεν Χαχ έδειξε τι σκοπεύει να κάνει την επόμενη μέρα.

Βέβαια δεν λύθηικαν με μιας όλα τα προβλήματα της ομάδας. Μπορεί να προηγήθηκε 2-0, αλλά παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες που δείχνουν ότι για να γίνει ανταγωνιστική στις υψηλές θέσεις της Πρέμιερ έχει ακόμα δρόμο.

Όσο για τη Λίβερπουλ αποδεκατισμένη από απουσίες θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία με λίγη τύχη αφού δέχτηκε το απρόσμενο δώρο των γηπεδούχων να οποισθοχωρήσουν τόσο πολύ ώστε να τους βάλουν ουσιαστικά μέσα στην περιοχή τους.

Στο  16’ μετά από διαδοχικές πάσες ο Ελάνγκα βρήκε στην περιοχή οτον Σάντσο και εκείνος αφού πέταξε κάτω με προσποίηση τον Μίλνερ πλάσαρε τον Ντε Χέα για το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 53′ όταν ο Μαρσιάλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ράσφορντ, ο οποίος νίκησε τον Αλισον.

Η κακή αμυντική αντίδραση, η οπισθοχώρηση της Μάντσεστερ έφερε το 2-1 στο 81′ με τον Σαλάχ ο οποίπος μπορεί να στεναχωρήθηκε για τη νίκη, αλλά σε προσωπικό επίπεδο έφθασε τα εννιά τέρματα σε βάρος της Γιουνάιτεντ και πέρασε στην πρώτη θέση, αφήνοντας δεύτερο τον Στίβεν Τζέραλντ.

Μ. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ (86′ Γουάν Μπισάκα), Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (86′ Φαν ντε Μπεκ), Μακτόμινεϊ, Σάντσο (71′ Φρεντ), Φερνάντες, Ελάνγκα (46′ Μαρσιάλ), Ράσφορντ (86′ Ρονάλντο)

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (87′ Τσιμίκας), Έλιοτ, Χέντερσον, Μίλνερ (73′ Καρβάλιο), Σαλάχ, Φιρμίνο (59′ Χέντερσον), Ντίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This