Υποδοχή με γκρίνια για τον Αλεξανδρόπουλο στη Λισαβόνα

Must Read

Ο κόσμος της Σπόρτινγκ βράζει για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του. Την ίδια ώρα που ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, το βράδυ του Σαβάτου έφθανε στη Λισαβόνα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, η νέα του ομάδα έχανε στο γήπεδό της από την Τσάβες με 3-0. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας του 2020 μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μόλις τέεσσερις βαθμούς με δύο συνεχόμενες ήττες στις οποίες δέχτηκε πέντε γκολ και δεν σημείωσε κανένα.

Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίθμα δεν μπορούσε να γίνει υποδοχή στον 20χρονο ποδοσφαιριστή. Στα σχόλια κάτω από την είδηση των μεγάλων αθλητικών εφημερίδων της Πορτογαλίας, στις ηλεκτρονικές τους σελίδες, αλλά και στα φόρουμε των οπαδών περισσεύει η ειρωνεία.

Οι οπαδοί δνε στέκονται στην αξία του ποδοσφαιριστή, αφού δεν τον έχουν δει να αγωνίζεται, αλλά για το κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει τη δεδομένη στιγμή την ομάδα τους.

Η Σπόρτινγκ πλήρωσε στον Παναθηναϊκό 4,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και παραχώρησε 30% από το ενδεχόμενο μεταπώλησης.

Αυτό το καλοκαίρι έφυγαν 17 παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Σπόραρ που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, και ο Καμάτσο που αγωνίζεται, πλέον ως δανεικός στον Άρη. Το ισοζύγιο παραμένει αρνητικό. Το μόνο θετικό είναι το οικονομκό πρόσημο από τις παραχωρήσεις. Εισέπραξε 20 εκ. ευρώ από τη μεταγραφή του Ζοάο Παλίνα στη Φούλαμ, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ενεργοποίησε τη ρήτρα απόκτησης του Νούνο Μέντες.

Ο ίδιος ο Αλεξανδρόπουλος δεν έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο και παρέπεμψε τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στην επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This