Οι γιατροί… αποφασίζουν για την 12άδα της Εθνικής στο Eurobasket!

Must Read

Όλοι συμφωνούσαν ότι η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι από τις πληρέστερες της ιστορίας της και ο Δημήτρης Ιτούδης θα είχε… γλυκό πονοκέφαλο για την επιλογή των 12 της αποστολής. Μόνο που οι τραυματισμοί χάλασαν τα σχέδια του ομοσπονδιακού τεχνικού κιαπειλούν να ανατρέψουν όλα τα αγωνιστικά πλάνα.

Οι Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο αποτελούν καρέ προβλημάτων για τον Δημήτρη Ιτούδη που θα περιμένει μέχρι την τελευταία – κυριολεκτικά – στιγμή για να δει εάν μπορεί να τους έχει στη διάθεσή του.

Η λύση που προκρίθηκε είναι να ταξιδέψει στο Μιλάνο η ομάδα με 14 παίκτες και οι 12 να δηλωθούν την Πέμπτη (1/9) στις 15.15, την ώρα δηλαδή που λήγει η προθεσμία, 24 ώρες πριν το ματς της πρεμιέρας με την Κροατία.

Στο Μιλάνο ταξιδεύουν σήμερα 14 αθλητές. Πρόκειται για τους: Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Μιχάλη Λούντζη, Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Αγραβάνη, Λεωνίδα Κασελάκη, Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ήδη αποκλείστηκαν οι Καλαϊτζάκης, Κουζέλογλου και Κακλαμανάκης.

Οι πέντε αγώνες στη φάση των ομίλων που θα δώσει η Εθνική στο Μιλάνο είναι:

Κροατία (Παρασκευή 2/9, ώρα 18.00 – ΕΤ1)

Ιταλία (Σάββατο 3/9, ώρα 22.00 – ΕΤ1)

Μ. Βρετανία (Δευτέρα 5/9, ώρα 17.00 – ΕΤ1)

Ουκρανία (Τρίτη 6/9, ώρα 22.00 – ΕΤ1)

Εσθονία (Πέμπτη 8/9, ώρα 18.00 – ΕΤ1)

Στη φάση των «16» που θα γίνει στο Βερολίνο προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου. Έχει σημασία η κατάταξη αφού στη συνέχεια οι ομάδες διασταυρώνονται με βάση τη θέση που είχαν στην πρώτη φάση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This