Απολύθηκε ομοσπονδιακός προπονητής έπειτα από καταγγελία ποδοσφαιριστή για σεξουαλική παρενόχληση!

Must Read

Άνω κάτω έχει γίνει η Εθνική ομάδα της Μάλτας. Λίγες ώρες ώρες πριν τον αγώνα με το Ισραήλ για τη «Λίγκα των Εθνών» η ποδοσφαιρική ομοσπονδόα της χώρας ανακοίνωσε την απαλλαγή από τα καθήκοντά του ως προπονητή της Εθνικής ομάδας του 48χρονου Ιταλού προπονητή Ντέβις Μάντζια. Σε βάρος υπήρξε καταγγελία ποδοσφαιρική για σεξουαλική παρενόχληση όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της νησιωτικής χώρας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τη σειρά της στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν αναφέρθηκε στο είδος των καταγγελιών σε βάρος του σημειώνοντας:

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας ανακοινώνει ότι ο Ντέβις Μάντζια απαλλάχθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας μετά από αναφορά που έλαβε σχετικά με φερόμενη παραβίαση της πολιτική της. Ο Μάντζια έχει δώσει την πλήρη διαθεσιμότητά του για τη διαπίστωση των γεγονότων του θέματος. Η ομοσπονδία δεν θα σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να συζητηθούν τα επόμενα βήματα στα αντίστοιχα όργανα λήψης αποφάσεων με ανοιχτό και διαφανή τρόπο. Για τον αγώνα με το Ισραήλ, η ομάδα θα έχει επικεφαλής τον βοηθό προπονητή Νταβίντε Ματζότα».

Ο Ιταλός τεχνικός εργάζεται από το 2019 στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας και το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Νωρίτερα είχε εργαστεί στις Ουνιβερσιτά Καραϊόβα (2017-19) διάφορες ιταλικές ομάδες και για ένα χρόνο στην ομάδα των ελπίδων της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ρεαμπούπλικα» ανάλογα περιστατικά είχαν σημειωθεί τόσο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρουμανία, όσο και στη διάρκεια της συνεργασίας του με την Άσκολι (2015-16).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This