«Βγάζει γλώσσα» στους μεγάλους ο Βόλος

Must Read

Ο Βόλος βάζει… φωτιά στο πρωτάθλημα. Νίκησε την ΑΕΚ (1-0) στη Ριζούπολη, έφερε ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και απόψε νίκησε τον φιλόδοξο Άρη με 2-0 παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 58ο λεπτό (αποβολή του Άλχο στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Ιτούρμπε).

Σε έναν ακόμα αγώνα ο Οζέγκοβιτς ήταν ο καλύτερος της ομάδας. (κέρδισε το πέναλτι που «σφράγισε» τη νίκη), αλλά το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ το έβαλαν οι Ντέλετιτς και Μπαριέντος.

Κι επειδή ένα κακό δεν έρχεται μόνο, ο Άρης είδε την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου να τους προσπερνά και στη βαθμολογία.

Στο 26’ ο Οζέργκοβιτς ντρίπλαρε τον Φαμπιάνο, σούταρε, ο Κούέστα έδιωξε με το ένα χέρι, αλλά ο Ντέλετιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ο Μαζικού ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς και ο Μπαριέντος ευστόχισε από την «άσπρη βούλα».

Ο Βόλος σημείωσε και τρίτο γκολ στο 48’ με τον Μεζκίδα, αλλά δεν μέτρησε μετά από VAR που «έδειξε» σε θέση οφ σάιντ τον Οζέγκοβιτς στο ξεκίνημα της φάσης.

Η αποβολή του Άλχο στο 58’ έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να διεκδικήσει ένα γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στον αγώνα. Οι  Γκρέι – Ζερβίνιο πέρασαν στον αγώνα ως επιθετικό δίδυμο.

Δεν κατάφεραν πολλά πράγματα. Στο 67’ ο Μαντσίνι είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ενώ σημαντική ήταν και αυτή του Εμπακατά στο 82’ (άουτ).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ουές, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 70′), Μεζκίδα (Ματίγια 64′), Οζέγκοβιτς (Kούτσιας 86′).

Άρης (Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πέερσμαν (Ενκουλού 46′), Μαζικού, Ντιόπ (Γκαρσία 46′), Νταμπό (Γκρέι 68′), Ιτούρμπε (Καμάτσο 79′), Μαντσίνι, Γκαρθία, Πάλμα (Ζερβίνιο 74′).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This