«Άλωσε» και την Τούμπα ο Παναθηναϊκός (2-1 τον ΠΑΟΚ), μόνος πρώτος με «6 στα 6»

Must Read

Ο Αϊτόρ συνεχίζει να… πληγώνει τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα με δύο δικά του γκολ οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε επική ανατροπή μετατρέποντας το 1-0 του ΠΑΟΚ σε 2-1 υπερ των «πρασίνων».

Με γκολ στο 51’ και στο 73’ (με πέναλτι) υπέγραψε τη νίκη των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος, δίνοντας μια νίκη που δεν προσφέρει μόνο ψυχλολογία στο πρώτο εκτός έδρας «κρας τεστ» της χρονιάς, αλλά θυμίζει και το άλλο ντέρμπι με την ΑΕΚ που πάλι βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με τον ίδιο τρόπο.

Οι «πράσινοι» πέρα από την απουσία του Κώτσιρα, είχαν μια ακόμα απώλειακυριολεκτικά στο… παρά πέντε, αυτήν του Παλάσιος.

Ο Γιοβάνοβιτς διέγνωσε έγκαιρα το πρόβλημα στην πλευρά των Σάντσες και Μπερνάρ που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην πίεση των Βεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αλλαξε πλευρά τον Μπερνάρ στέλνοντας τον Αϊτόρ εκεί που… πονούσε η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ είχε αξιοποιήσει το πρόβλημα των αντιπάλων από το 18ο λεπτό με σκόρερ τον Ολιβέιρα.

Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τις απαντήσεις στο β’.  Μπήκε αποφασισμένος όχι να μη χάσει, αλλά να φύγει νικητής. Είχε υπομονή κι επιμονή.

Στο 51ο ο Πέρεθ με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Αϊτόρ, αυτός πέρασε και τον Κοτάρσκι και σε κενή εστία ισοφάρισε.

Για τον ΠΑΟΚ τα προβλήματα άρχισαν από το 58ο όταν ο Ολιβέιρα βγήκε από το ματς με ενοχλήσεις αφήνοντας τον Μπίσεσβαρ στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 68ο ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι μέσω VAR σε πεαφή του Κοτάρσκι με τον Σπόραρ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ φαίνεται να χτυπά τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Ο Αϊτόρ ανέλαβε να το εκτελέσει και κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που έπεσε στη σωστή γωνία, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα.

Στο 90′ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μονομαχία του Μάγκνουσον με τον Κωνσταντέλια αλλά μετά τη χρήση του VAR άλλαξε την απόφαση του διαπιστώνοντας ότι δεν υπήρχε επαφή.

Συγκινητική στιγμή πριν τον αγώνα όταν ποδοσφαιρσιτές των δύο ομάδων άφησαν λίγα λουλούδια στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο δυστύχημα στα Τεμπη

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (75′ Κωνσταντέλιας), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια (76′ Τσαούσης), Ντάντας (76′ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς (75′ Γκορντεζιάνι), Νάρεϊ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (58′ Μπίσεσβαρ).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ (90′ Γκάνεα), Αϊτόρ (90+4′ Σάρλια), Σπόραρ (86′ Ιωαννίδης).

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του στην Τούμπα βρίσκεται στο «+7» από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ,  Βόλο και περιμένει το σημερινό αγώνα της ΑΕΚ (10 βαθμοί) με τον Ιωνικό στην επίσημη πρεμιέρα της «Opap Arena».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This