Άλλη ομάδα η ΑΕΚ στο Opap Arena, 4-1 τον Ιωνικό

Must Read

Το πάρτι στην εξέδρα είχε αρχίσει από νωρίς. Στον αγωνιστικό χώρο άργησε περίπου τριάντα λεπτά για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα και τους πυρσούς και να απολαύσουν οι 32.000 φίλοι της Ένωσης το 4-1 επί του Ιωνικού.

Η πρεμιέρα της ΑΕΚ στο Opap Arena ήταν παράσταση για ένα ρόλο: Της Ένωσης! Ο Ιωνικός, φιλότιμος, δεν κατάφερε να αντισταθεί στο «κίτρινο ποτάμι» που έπνιξε τα πάντα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ακόμα κι όταν το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί παίκτες και θεατές είχαν ένα αίτημα: Ήθελαν κι άλλο!

Αυτό το αίτημα είχε και συνέπειες. Ο Ελευθεριάδης του Ιωνικού στις καθυστερήσεις πέτυχε το «γκολ της τιμής» για την ομάδα της Νίκαιας διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Η νίκη έφερε τους τρεις βαθμούς και οι τρεις βαθμοί εκτόξευσαν την ΑΕΚ στη 2η θέση με 12 βαθμούς, στο «-6» από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο «+1» από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βόλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Γκατσίνοβιτς. Σημείσε δύο γκολ το πρώτο (στο 6′) και το τέταρτο (στο 65′) το ένα πιό όμορφο από το άλλο.

Μπορεί να ακούγεται «κλισέ», αλλά κανείς απ’ όσους έπαιξαν δεν υστέρησε. Όλοι πήραν δύναμη από τον κόσμο κι ήθελαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πάρτι εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 26′ ο Ελίασον έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού, έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή κι ο Λιβάι Γκαρσία με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0. Το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 62′ όταν Αραούχο επεχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Αντούνες και κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Κουρομπύλια, Μπούξμπαουμ
4ος: Αγγελάκης
VAR: Τζήλος
AVAR: Καλαμπόκης

Κίτρινη κάρτα: 42′ Ιωαννίδης

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Γκατσίνοβιτς (81′ Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι, Ελίασον (70′ Άμραμπατ), Πινέδα (70′ Μάνταλος), Αραούχο (88′ Κοσίδης), Λιβάι Γκαρσία (70′ Τσούμπερ)
Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Αντούνες (67′ Μίλο), Τσιριγώτης (87′ Σάκιτς), Ιωαννίδης (67′ Μάντζης), Μύγας, Λοβέρα, Κάνιας, Ρομαό, Οφόσου (67′ Ελευθεριάδης), Τσίμπσαχ (46′ Φαντιγκά).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This