Νίκη, αλλά και πέντε τραυματίες για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τη Λαμία

Must Read

Την 8η σερί νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα δεν είχε κουράγιο να πανηγυρίσει κανείς στον Παναθηναϊκό. Το 2-0 επί της Λαμίας, η νίκη, η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας στη Σούπερ Λίγκα, περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Οι «πράσινοι» στη διάρκεια του αγώνα έχασαν τέσσερις ποδοσφαιριστές με τραυματισμό κι έναν (Παλάσιος) που ένιωσε ενοχλήσεις σε παλιό του τραύμα, υποχρεώθηκαν να παίξουν σχεδόν ένα εικοσάλεπτο με παίκτη λιγότερο, αφού κρατήθηκαν δέκα λεπτά καθυστερήσεις.

Ο Αϊτόρ ήταν ο πρώτος που αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα με πρόβλημα στον προσαγωγό, ακολούθησε ο Τσέριν, ο Ιωαννίδης που χτύπησε στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και τον μαύρο κύκλο των προβλημάτων συμπλήρωσε ο Γάλλος Τρουγιέ που έπαιξε μόλις δέκα λεπτά (αντικατέστησε τον Ιωαννίδη), όταν το πόδι του κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο και «γύρισε» το γόνατό του. Αυτός αναμένεται να είναι και ο σοβαρότερος τραυματισμός.

Αν τώρα στον κατάλογο αυτό προσθέσουμε και τους Σπόραρ, Κώτσιρα, Κουρμπέλη που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος του προβλήματος, πολύ περισσότερο όταν την επόμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Άρη.

Τραυματισμό είχε και η Λαμία. Ο Σλίβκα στο 88′ αποχώρησε από το ματς έπειτα από σύγκροιυση στον αέρα με τον Σάντσες και οι γηπεδούχοι συνέχισαν κι αυτοί με παίκτη λιγότερο.

 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς. Μόλις στην τρίτη τελική του προσπάθεια , στο 23′  βρήκε δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από συνδυασμό του Ιωαννίδη με τον Μπερνάρ ο οποίος είδε τον Παλάσιος να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, του έκανε την κάθε μπαλιά κι ο Αργεντίνος σκόραρε (1-0).




Στο 73′ και καθώς ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει, αλλά η Λαμία δεν είχε απειλήσει ο Φακούντο Σάντσες «έγραψε» το 2-0. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σάντσες κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλα κόντρα στον Σιμόν, την κέρδισε και πάλι ο Σάντσες που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.




 

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοιηθοί: Κωσταράς, Παπαδάκης

4ος: Τσέτσιλας

Κίτρινη: 31΄Μπεχράνο, 47′ Τσανδάρης – 40′ Χουανκάρ

Λαμία: Σαράνοβ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Τζανδάρης (67′ Σλίβκα), Μπεχαράνο, Ασκόβσκι (46′ Νούνιες), Ντε Βινσέντι (82′ Μαρμεντίνι), Τσιλούλης (78′ Γιακουμάκης), Μανούσος (78′ Ρόμανιτς).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν (52′ Τσοκάι), Μπερνάρ (78′ Γκάνεα), Αϊτόρ (46′ Βέρμιπτς), Παλάσιος (78′ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (68′ Τρουγιέ).




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This