Ασταμάτητος ο Βόλος, πέρασε και από το Περιστέρι, 2-0 τον Ατρόμητο

Must Read

Στο Περιστέρι «πετούσε» ο Βόλος κι όχι ο Ατρόμητος. Η ομάδα – έκπληξη του φετινού πρωταθλήμαοτς επέστρεψε στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκα και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ τη Δευτέρα στη Λειβαδιά για να ξέρει εάν παραμείνει σε αυτή και μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Η νίκη 2-0 επί του Ατρομήτου ήταν η πέμπτη σερί. Για το εάν παραμείνει σε τροχιά κορυφής θα εξαρτηθεί την επόμενη αγωνιστική. Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που παίρνει τον χαρακτήρα ντέρμπι κορυφής.

Ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες, αλλά περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο στο ματς. Δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του και το μόνο που μπορεί να θυμάται είναι το δοκάρι τουΚλέιμαν στο 63′.

Σκόρερ του Βόλου οι Ντέλετιτς (40′) και Φερνάντες (54′).

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κούεν (Τζαβίδας 69′),  Μουνίθ (Φριτζόνσον 26′), Κλωναρίδης, Ροτάριου (Ρομπάϊγ 46′), Κιάρτανσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέϊμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 73′), Μεθκίδα (Νοκέρ 62′), Οζέγκοβιτς (Κούτσιας 87′).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This