Ολυμπιακός: Οξυγόνο από την περιφέρεια!

Must Read

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πληγώνεται στο Φάληρο, αλλά τουλάχιστον εκτός Αθηνών κρατά τις παραδόσεις. Νίκησε 2-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και για 33ο ματς στην περιφέρεια κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό του με 26 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Ο Μπιέλ με εντυπωσιακό γκολ στο 50′ έφερε και πάλι το χαμόγελο σε συμπαίκτες και οπαδούς. Ο Βαλμπουενά χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά συμμετοχής για να βρεί δίχτυα και να σφραγίσει τη νίκη στο 82′. Στα 39 του χρόνια εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα αγωνιστικότητας.

Στα συν των «εςρυθρόλευκων» το γεγονός ότι δεν δέχτηκαν γκολ. Στα θετικά και η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη που δεν μπορεί να κριθεί μπήκε στο 88′ και μαζί με τις καθυστερήσεις αγωνίστηκε επτά – όλα κι όλα – λεπτά. Ήταν ο 41ος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε επίσημο αγώνα αυτή τη σεζόν!

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ, Χασάν Κούλα

Τέταρτος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
VAR: Τάσος Παπαπέτρου

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (67’ Λιάβας), Κορνέλιους, Μλάντεν (83’ Φλόρες), Χουχούμης, Λάρσον, Μάρτενσον, Χόρχε Ντίας (67’ Ντουάρτε), Κολοβός, Μόρσεϊ (75’ Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (83’ Χατζηθεοδωρίδης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Παπασταθόπουλος (72’ Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες (88’ Φορτούνης), Μπιέλ (88’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μασούρας (72’ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (53’ Ελ-Αραμπί).

Το 0-1 από τον Μπιέλ




Το 0-2 από τον Βαλμπουενά




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This