Κόμπιασε, αλλά… είπε τελικά 3Χ9=27 ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Άρη

Must Read

Η προπαίδεια του Παναθηναϊκού συνεχίζεται. Μόνο που στο 3Χ9κόμπιασε. Δεν απάντησε αμέσως, αλλά στο τέλος του χρόνου, όταν η κλεψύδρα του αγώνα άδειαζε δραματικά. Στο 2ο λεπτό των εννιάλεπτων καθυστρερήσεων ο Βέρμπιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Σπόραρ ήταν αμαρκάριστος, τουλάχιστον στην αρχή της φάσης, πήρε την κεφαλιά και στην κλειστή γωνία νίκησε τον Κουέστα και έδωσε την απάντηση ότι 3Χ9 ίσον 27!




Μόνος πρώτος με σημαντική διαφορά από τους διώκτες τους συνεχίζουν οι «πράσινοι» για τα δύο δύσκολα επόμενα ματς στο Βόλο με την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος (Σάββατο 29/10) και τον Ολυμπιακό εντός (Κυριακή 6/11).

Το ματς στην κατάμεστη Λεωφόρο ξεκίνησε δυνατά, οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες, αλλά ο Άρης κατάφερε με τη σωστή τακτική να φέρει δυσκολίες στους γηπεδούχους. Δεν κλείστηκε, έκανε παιχνίδι. Στα μισά του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεσε και στην επανάληψη το πάθος έδωσε τη σειρά του στο θέαμα. Αποτέλεσμα νεύρα και τραυματισμοί. Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για σκληρό μαρκάρισμα του Πάλμα.

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ο (νέος) τραυματισμός του Αϊτόρ. Μπήκε στο 79′, αντικαταστάθηκε στο 82′ κρατώντας το γόνατό του.

Ανεξαρτήτως προβλημάτων το τέλος του ματς βρήκε όλους τους «πράσινους» να… πετούν στα ουράνια!




Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρ (79’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (79’ Αϊτόρ, 83’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ), Βέρμπιτς.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (80’ Ντιοπ), Ενκουλού, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό, Ετέμπο, Οντουμπάγιο, Ματέο Γκαρσία (90+1’ Πίρσμαν), Ιτούρμπε (63’ Γκρέι), Ζερβίνιο (62’ Πάλμα).




Η ΒΑΘΜΟΛΟΙΓΙΑ

Περισσότερα για την 9η αγωνιστική εδώ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This