Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός με γκολ στις καθυστερήσεις, 1-1 με τη Φράιμπουργκ

Must Read

Μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός ήταν στο «κόλπο» της παραμονής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και σούπερ τον τερματοφύλακά του Αλέξανδρο Πασχαλάκη ήταν μπροστά στο σκορ (1-0), ενώ στο άλλο – καθοριστικό – ματς του ομίλου Ναντ και Καραμπάκ ήταν στο 1-1.

Εκείνη τη στιγμή η πολιορκία των Γερμανών έφερε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να ελπίζει στην πρόκριση, αλλά σχεδόν αμέσως η Ναντ σκόραρε στον εντός έδρας αγώνα της, έκανε το 2-1 και τώρα έρχεται στο Φάληρο με στόχο τη νίκη που θα την φέρει στη 2η θέση εάν η Καραμπάκ δεν νικήσει στην έδρα της τη Φράιμπουργκ.

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες θα πρέπει να καταχωρηθεί το φετινό… κατόρθωμα των «ερυθρόλευκων» που δέχονται γκολ λίγο πριν το διαιτητής σφυρίξει το τέλος του αγώνα. Έγινε στο Ισραήλ με τη Μακάμπι, στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, στη Γαλλία με τη Ναντ, (ξανά)γινε και στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ με ακόμη δραματικότερο τρόπο αφού την ίδια ώρα το γκολ της Ναντ έδειχνε την «έξοδο» στον Ολυμπιακό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μένει 4ος στον όμιλό του (7ος) με μόλις 2 βαθμούς, ενώ η Ναντ έχει 6 και η Καραμπάκ 7. Η Φράιμπουργκ με την ισοπαλία έφθασε τους 13 βαθμούς και εξασφάλισε την 1η θέςση.

Κι αν για το ίδιο το κλαμπ του Ολυμπιακού ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήταν δίκαιος με βάση τον σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι και τις κινήσεις που ακολούθησαν στο… παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου αποκτώντας ότι υπήρχε διαθέσιμο στην αγορά, είναι άδικο για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έκανε μεγάλη εμφάνιση, είχε καθοριστική συμμετοχή στη διατήρηση του 1-0, όταν οι συμπαίκτες του είχαν… αδειάσει από δυνάμεις και δεχόταν κατά κύματα τις επιθέσεις της Φράιμπουργκ.




Ο Ελ Αραμπί στο 17′ έδωσε ελπίδες για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη




Ο Μασούρας έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ




Για να γίνει το 1-1 στις καθυστερήσεις




Στις καθυστερήσεις αποβλήιθηκε ο Μπα που είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα, στο 90+5′ και στο 90+6′.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ (78′ Σιλντιγιά), Γκούντερ, Ντοάν (64′ Βάισχαουπτ), Καϊτέλ (63′ Έγκεσταϊν), Χέφλερ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς (72′ Πέτερσεν), Κιερέ (64′ Γιόνγκ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ντόι, Μπα, Άβιλα, Βρουσάι (83′ Ρέτσος), Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μασούρας (82′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (39′ Ρέαμπτσουκ), Μπιέλ, Αραμπί (83′ Ουί-Τζο Χουάνγκ).

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This