Και τώρα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό…

Must Read

Το ματς με τη Λαμία ξεχάστηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες του. Η νίκη (2-0) ήταν αυτονόητη για όλους και πριν αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι. Κατ’ αρχήν με το σφύριγμα της λήξης όλοι, ακόμα κι όσοι δνε έπαιξαν πήγαν στην εξέδρα των φανατικών οπαδών όπου κυριάρχησαν συνθήματα για το ντέρμπι.

Ακόμα και η συνέντευξη τύπου του Μίτσελ αναλώθηκε σε ερωτήσεις για το επερχόμενο ντέρμπι.

Όσο για το ματς οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την παράδοση που έχουν σε αγώνες πρωταθλήματος. Σημείωσαν την 6η τους νίκη και διατήρησαν ανέπαφη την εστία του (σύνολο γκολ 13-0).

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν κερδίσει το ματς. Στο 22ο με κεφαλιά ο Χάμες Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ και στο 28ο ο Σεντρίκ Μπακαμπού διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο β’ μέρος έπεσε ο ρυθμός του ματς, η Λαμία προσπάθησε να μειώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ενώ χειροκροτήθηκαν τόσο ο Χάμες Ροντρίγκες όσο και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Άβιλα, Μπα, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (60′ Μαρσέλο), Σαμασέκου, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μασούρας (59′ Βαλμπουενά), Μπιέλ, Χάμες (75′ Βρουσάι), Μπακαμπού (74′ Αραμπί).

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοβ (86′ Σαραμαντάς), Ασκόβσκι, Αντέτζο, Τζανδάρης, Σλίβκα, Ασκόβσκι (58′ Μαρμεντίνι), Νούνιες, Γιακουμάκης (86′ Καραμάνος), Ντε Βινσέντι (69′ Ρομάνιτς).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This