Τσάμπιονς Λιγκ: Μάχη για δύο εισιτήρια – Όλα τα σενάρια πρόκρισης

Must Read

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν δύο εισιτήρια για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για τις Λειψία, Μίλαν, Σάλτσμπουργκ, Σαχτάρ Ντόνετσκ τα διεκδικούν.

Στον 5ο όμιλο το Μίλαν – Σάλτσμπουργκ θα καθορίζει το ένα από αυτά. Η Μίλαν θέλει νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει 2η. Η αντίπαλός της με νίκη την προσπερνά. Αντίθετα μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων εάν χάσει και κερδίσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τσέλσι.

Στο Λονδίνο έχει «κλειδώσει» πρόκριση και 1η θέση. Η Ντινάμο θέλει νίκη και ήττα της Σάλτσμπουργκ για να συνεχίζει ως 3η με αγώνα μπαράζ για συμμετοχή στο Γιουρόπα.

Στον 6ο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη προκριθεί, απλά την ενδιαφέρει η πρώτη θέση. Την εξασφαλίζει με νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Σέλτικ.

Στη Βαρσοβία (ουδέτερο γήπεδο) η Ουκρανική Σαχγτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται τη Λειψία. Προκρίνεται με νίκη. Η Λειψία εάν δεν χάσσει περνά στους «16».

Στον 7ο όμιλο έχουν κριθεί τα πάντα. Οι δύο πρώτες θέσεις με την Σίτι και την Ντόρτμουντ σε 1η και 2η θέση και τη Σεβίλλη στην 3η. Οι αγώνες: Κοπεγχάγη – Ντόρτμουντ και Μάν. Σίτι – Σεβίλλη.

Στον 8ο όμιλο η πρόκριση έχει κριθεί (Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα), αλλά η μάχη γίνεται για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για συμμετοχή στο Γιουρόπα. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Παρί και θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από την Μακάμπι Χάιδα η οποία παίζει στην έδρα της με την Μπενφίκα.

Δείτε εδώ όλα τα γκολ των αγώνων της Τρίτης

1ος όμιλος

Λίβερπουλ – Νάπολι 2-0

Ρέιντζερς – Άγιαξ 1-3

2ος όμιλος

Λεβερκούζεν – Κλαμπ Μπριζ 0-0

Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

3ος όμιλος

Βικτόρια Πλζεν – Μπαρτσελόνα 2-4

Μπάγερν – Ίντερ 2-0

4ος όμιλος

Μαρσέιγ – Τότεναμ 1-2

Σπόρτινγκ Λισ. – Άιντραχτ 1-2




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This