Η «Εύα» απειλεί τους αγώνες πρωταθλήματος – Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής – Φάσεις και γκολ

Must Read

Με την απειλή της αναβολής θα γίνουν αύριο Κυριακή τα περισσότερα ματς της Σούπερ Λίγκα. Η κακοκαιρία «Εύα» αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της την ώρα που θα γίνονται οι περισσότερες αναμετρήσεις δυσκολεύοντας την ομαλή διεξαγωγή τους.

Ειδικά για το ντέρμπι της Κυριακής Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού με την τελευταία της ανακοίνωση η ΕΜΥ προβλέπει ότι η έντονη βροχόπτωση θα έχει ολοκληρωθεί πριν τη σέντρα του του αγώνα (Κυριακή, ώρα 19.30). Αυτό σημαίνει ότι το γήπεδο θα είναι βαρύ την ώρα του ματς.

Το πρόβλημα είναι ότι λόγω Μουντιάλ δεν υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες σε περίπτωση αναβολής αγώνων. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται από την Τρίτη έως την Πέμπτη με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, ακολουθούν Κυριακή και Δευτέρα τα ματς της 13ης και στη συνέχεια διακόπτεται λόγω Μουντιάλ.

Η 11η αγωνσιτική άρχισε χωρίς προβλήματα στη Λαμία με χορταστική ισοπαλία (2-2) στο στο «Αθανάσιος Διάκος». Η γηπεδούχος προηγήθηκε δύο φορές (10′ Ντε Βινσέντι, 39′ Νιούνιες), αλλά ο Βόλος που είχε σε καλή μέα και τον τερματοφύλακά του Κλέιμαν κατάφερε να ισοφαρίσει (38′ Π. Φερνάντες, 56′ Μπαριέντος).




Στο Ηράκλειο είχε… συννεφιά και… κεραυνούς στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιωνικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας 2-0 τον ΟΦΗ με γκολ του Βασίλη Μάντζη (56′,85′).

Οι Κρητικοί παρέμειναν χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς.




Στο Περιστέρι Ατρόμητος και Άρης έμειναν στο 0-0, αλλά το… πάρτι έγινε από τους χούλιγκανς με τις συμπολοκές τους στη διάρκεια του ημιχρόνου μέσα στο γήπεδο και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (21.00)

Συννεφιά και 21ο C

Με μόλις μια νίκη σε έξι ματς ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις. Κάκιστος στο τελευταίο ματς στην Opap Arena και δίκαιη ήττα (2-0) από την ΑΕΚ. Πολλές οι απουσίες (Νάρεϊ, Τσαούσης, Λύρατζης, Βεϊρίνια, Κούρτιτς), αλλά επιστρέφεουν οι Ζίβκοβιτς και Τόμας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας παρουσιάζεται αδύναμος, δέχεται εύκολα γκολ και συνήθως κυνηγά το σκορ. Έχει επτά σερί Over.

Έχουν γίνει 28 ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ (19 νίκες), ο ΠΑΣ κέρδισε σε 5, ενώ άλλα 4 έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Αύριο Κυριακή γίνονται οι αγώνες

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (16.00)

Συννεφιά, 20ο C

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19.30)

Βροχή, 15ο C

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (20.30)

Βροχή, 16ο C

Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This