Με καρδιοχτύπι στο τέλος ο Βόλος 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Must Read

Ο 28χρονος Σέρβος Οκγνιέν Οζέγκοβιτς είχε να σκοράρει σχεδόν δύο μήνες, μεγάλο διάστημα για σέντερ φορ ομάδας που το… έχει το γκολ. Βρήκε δίχτυα δύο φορές, στο 47‘ και 55′ δείχνοντας ότι το ματς του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γινόταν… περίπατος.

Μόνο που όλα άλλαξαν στο 82′ όταν ο Ρουμνάνος Κλόντιου Μπάλαν ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα 18 λεπτά νωρίτερα βρήκε στόχο, μείωσε σε 2-1 και το ματς έγινε… ροντέο.

Ο Βόλος δεν έχει μάθει να παίζει αμυντικά. Κυνήγησε ένα τρίτο γκολ, δημιουργήθηκαν κενά στην άμυνα, προσπάθησε να τα αξιοποιήσει ο ΠΑΣ, αλλά δεν τα κατάφερε. Σημαντικότερη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με δοκάρι του Γιώργου Παμλίδη.

Ο Βόλος διατήρησε το αήττητο στα εντός έδρας με τον ΠΑΣ (σε 4 αγώνες έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Βοηθοί: Νιδριώτης, Καρώνας – 62′ Πήλιος, 84΄Καραχάλιος

4ος: Ματσούκας

VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Κίτρινη κάρτα: 27′ Μεσκίδα, 36′ Σιελής

Bόλος (Μπράτσος): Kλέιμαν- Λούνα, Σιέλης, Άλχο, Μεσκίδα (46\ Νοκάρ)- Τσοκάνης (9′ Μεταξάς), Εσκοβάλ, Μπαριέντος- Φερνάντες (80′ Κούτσιας), Ντέλετιτς (86′ Πίρινε), Οζέγκοβιτς (86′ Φερνάντες).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου – Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Παντελάκης – Μπιλμπάο, Τζίμας, Λιάσος (64′ Μπάλαν) – Ροσέρο, Μορέιρα, Παμλίδης.





Δείτε εδώ τι έγινε στα ματς της Τρίτης και της Τετάρτης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This