Σε ρυθμό ρελαντί: ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0

Must Read

Μόνο κέρδη είχε ο ΠΑΟΚ από το 3-0 με τον Βόλο. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί που τον φέρνει ισόβαθμο του Ολυμπιακού, αλλά με προβάδισμα λόγω της νίκης στο Φάληρο (2-1). Είναι και σε επίπεδο έμψυχου υλικού:

*Ο Αντρίγια Ζϊβκοβιτς βρήκε και πάλι την επαφή με τα δίχτυα. Σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, το δεύτερο στο 30′ στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Κότνκικ.

*Ο Γιαννης Κωνσταντέλιας συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις, Είχε συμμετοχή στο πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος στο 29′ και κέρδισε το δεύτερο πέναλτι στο 60′.

*Σε ένα ακόμα ματς όχι μόνο σημείωσε τρία γκολ, όπως μεσοβδόμαδα στη Νεάπολη, αλλά και πάλι είχε πλουραλισμό στην επίθεση, ενώ ταυτόχρονα διατήρησε ανέπαφη την εστία του επίσης για δεύτερο ματς.

Ο Βόλος που μέχρι τη σέντρα του αγώνα δεν είχε ήττα εκτός έδρας φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την εστία των γηπεδούχων, ενώ ο Μπαριέντος αστόχισε στο πέναλτι (44′) που κέρδισε ο Οζέγκοβιτς (χέρι του Κουλιεράκη).

Στο 29′ ο Κωνσταντέλιας τροφοδότησε τον Αουγκούστο ο οποίος ανατράπηκε από τον Κότνικ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζίβκοβιτς σημείωσε το 2-0 και το κσκορ έκλεισε στο 60′ με ένα ακόιμα πέναλτι, το τρίτο στον αγώνα, όταν ο Ματίγια ανέτρεψε τον Κωνσταντέλια και δύο λεπτά αργότερα, μετά από τον έλεγχοι του VAR, ο Αουγκούστο διαμόρφωσε το τελικό 3-0

Διαιτητής: Γκάμαρης

Βοηθοί: Κουρουμπύλια, Κούλα Χασάν

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Ευαγγέλου

ΑVAR: Κωσταράς

Κίτρινη Κάρτα: 51′ Νέλσον Ολιβέιρα, 83′ Μπίσεσβαρ – 20′ Μεταξάς, 51′ Εσκοβάλ, 61′ Ματίγια, 75′ Ντέλετιτς.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73′ Σβαμπ), Ντόουγκλας Αουγκούστο (83′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (83′ Κουιλιάτα), ελ Καντουρί (73′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73′ Μπράντον).

Βόλος (Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87′ Λυμπεράκης), Μεταξάς, Μπαριέντος, Ματίγια, Φερνάντες, Ντέλετιτς (78′ Β. Φερνάντεθ) , Οζέγκοβιτς.

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This