Οι Ούγγροι έσβησαν το χαμόγελο από την Ελλάδα με γκολ στις καθυστερήσεις

Must Read

Σε αγώνα – αγγαρεία Ουγγαρία και Ελλάδα έδειχναν ότι θα μοιραστούν τα γκολ. Το σκορ στις καθυστερήσεις ήταν 1-1, αλλά ο Ούγγρος Ζολτ Κόλμαρ που είχε μπει νωρίτερα στον αγώνα εκτέλεσε φάουλ και… Πασχαλάκη μαζί. Στη μια γωνία πήγε η μπάλα στην άλλη ο Έλληνας τερματοφύλακας και η ιστορία έγραψε στη Βουδαπέστη: Ουγγαρία – Ελλάδα 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 15′ με τον Σάλαϊ, στο 81′ ο Μπακασέτας ανατράπηκε από τον Σάλαϊ, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι που εκτέλεσε ο αρχηγός της Εθνικής που το είχε κερδίσει για να «γράψει» το 1-1.

Ακίνδυνη στην επίθεση, λίγη στην άμυνα η Ελλάδα πήρε στο τέλος αυτό που… άξιζε απέναντι σε μια ομάδα που απλά προσπάθησε περισσότερο.

Διακιλογίες υπάρχουν αφού ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε μια σειρά από βασικούς ποδοσφαιριστές που δεν τους άφησαν οι ομάδες τους αφού τόσο το ματς με τη Μάλτα (2-2), όσο και το σημερινό δεν ήταν επίσημα φιλικα. Η Μπενφίκα δεν άφησε τον Βλαχοδήμο, η Λίβερπουλ τον Τσιμίκα, η Σέλτικ τον Γιακουμάκη, η Στουτγκάρδη τον Μαυροπάνο.

Με τόσες απουσίες αποφάσισε να δοκιμάσει νέα σχήματα με νέα πρόσωπα΄. Είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε με την εθνική ακόμα και ο Ρέτσος που είχε 4,5 χρόνια να φορέσει τη γαλανόλευκη.

Ουγγαρία: Ντίμπους (90+2′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λανγκ), Όρμπαν, Α. Σάλαϊ, Φιόλα, Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53′ Νάγκι), Τζούτζακ (53′ Άνταμ), Ρ. Σάλαϊ (71′ Ντάρνταϊ), Σομποσλάι (90+2′ Κάλμαρ).

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (60′ Φούντας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This