«Μαύρη μαγεία» η Αγγλία, έπιασε «όμηρο» το Ιράν 6-2

Must Read

Η Αγγλία είχε ονειρεμένο ξεκίνημα στο Μουντιάλ. Έπιασε… όμηρο το Ιράν, το νίκησε 6-2, αλλά το βασικότερο είναι ότι εκτός από τους βαθμούς πήρε και τον τίτλο του διεκδικητή της διοργάνωσης. Θα το αντέξει; Θα φανεί στους επόμενους αγώνες.

Το πολύ καλό για τα «λιοντάρια» είναι ότι είχαν πλουραλισμό στην επίθεση. Δύο γκολ σημείωσε ο Σάκα (43′ και 62′), ενώ ακόμα κι ο Ράσφορντ σκόραρε στο 71′ με την είσοδό του στο παιχνίδι!

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του τερμαοτφύλακα του Ιράν Μπεϊραμβάντ όταν σε σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Μαχίντ Χοσεϊνί, χτύπησε στο μάτι. Το ματς διακόπηκε για δέκα λεπτά

Και το Ιράν; Όσο κι αν ήθελε δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη «μηχανή των γκολ» που είχε απέναντί του.

Και πως μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Οι «Άγγλοι» μπήκαν με το «μαχαίρι στα δόντια». Μόλις στο 3΄ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαγκουάιρ, αλλά το Var είχε διαφορετικήγνώμη.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 37′ με κεφαλιά του Μπέλινγχαμ σε σέντρα του Σο.

Ο Σάκα στο 43′ και ο Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το προβάδισμα νίκη (3-0).

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους το Ιράν με τρεις αλλαγές προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η Αγγλία συνέχισε το ίδιο τέμπο. Επιβραβεύθηκε στο 62′ με γκολ του Σάκα (4-0).

Οι Ιρανοί μείωσαν στο 65′ με τον Ταρεμί. Τα γκολ δεν είχαν τέλος. Στο 72′ ο Ράσφορντ που μόλις είχε μπει στο ματς με δύο μόλις επαφές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (5-1), στο 90′ τον…μιμήθηκε ο Γκρίλις (6-1) και στις καθυστερήσεις (90+12) ο Στόουνς τράβηξε από τη φανέλα τον Ταρεμί, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο παίκτης που το είχε κερδίσει και μείωσε σε 6-2.

Αγγλία: Πίκφορντ, Στόουνς, Μάουντ (71′ Φόντεν), Μαγκουάιρ (71′ λ.τρ. Ντάιερ), Τρίπιερ, Μπέλινγχαμ, Ράις, Σο, Στέρλινγκ (71′ Γκρίλις), Σάκα (71′ Ράσφορντ), Κέιν (75′ Κ. Γουίλσον).
Ιράν: Μπέιρανβαντ (19′ Χοσέινι), Χοσεϊνί, Τσέσμι (46′ Γκολιζαντέ), Πουραλιγκάνι, Μοχαράμι, Καρίμι (46′ Κανανί), Νουρολάχι (77′ Αζμούν), Χατζισαφί, Μοχαμάντι (63′ Τοραμπί), Γιάχανμπακς (46′ Εζατολάχι), Ταρεμί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This