Στραβοπάτημα για τη Δανία, έμεινε στo 0-0 με την Τυνησία

Must Read

Μετά τα πολλά γκολ και η πρώτη λευκή ισοπαλία στο Μουντιάλ. Ούτε η Δανία, ούτε η Τυνησία κατάφεραν να βροιυν το δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά κράτησε το ενδιαφέρον.

Στο πρώτο μέρος η Τυνησία ήταν καλύτερη, μπορούσε να προηγηθεί, αλλά στην επανάληψη οι Δανοί ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο. Βρήκαν όμως απέναντί τους τον Αϊμ’εν Νταμέν, τον 25χρονο τερματοφύλακα της Αφρικανικής ομάδας.

Το αποτέλεσμα τους μόνους που χαροποίησε ήγταν τους Γαλλους και τους Αυστραλούς που μετέχουν κι αυτοί στον Δ’ όμιλο.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κερ (65′ Γένσεν), Αντρέας Κρίστενσεν, Ράσμους Κρίστενσεν, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (45+1′ Ντάμσγκααρντ), Έρικσεν, Μέλε, Σκοβ Όλσεν (65′ Λίντστρεμ), Ντόλμπεργκ (65′ Κορνέλιους).

Τυνησία: Νταμέν, Ταλμπί, Μπρον, Μεριά, Ντρέγκερ (88′ Κεσχρίντα), Αμπντί, Σχιρί, Λαϊντουνί (88′ Σασί), Μσακνί (80′ Μεϊμπρί), Μπεν Σιλμάν (67′ Σλιτί), Τζεμπαλί (80′ Κενισί).



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This