Ακόμα βάζει γκολ η Ισπανία, 7-0 την Κόστα Ρίκα

Must Read

Οι Ισπανοί έβαλαν ισχυρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του «ισχυρού φαβορί» σε αυτό το Μουντιάλ. Σημείωσαν την ευρύτερη νίκη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση (7-0), έδειξαν να έχουν καλή ομάδα, η κατοχή της μπάλας κινήθηκε σε ποσοστά δημοψηφίσματος ολοκληρωιτκού καθεστώτος και κυρίως είχε μοναδική ευστοχία. Στη μόνη ευκαιρία που έχασε κέρδισε πέναλτι!

Η Κόστα Ρίκα θα πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους αγώνες της για να διαπιστώσουμε ότι απλά είναι μια ομάδα που συγκυρίες έφθασε στο Μουντιάλ ή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της και… σήμανε Ισπανική υποχώρηση.

Αυτό το 7-0 «μπλέκει» και την κατάσταση στον όμιλο. Στο άλλο ζευγάρι η Ιαπωνία νίκησε 2-1 τη Γερμανία και καθώς στα κριτήρια ισοβαθμίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν υπάρχει το κριτήριο των μεταξύ τους αγώνων, αλλά μόνο η διαφορά των γκολ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι Ισπανοί με τα επτά γκολ που πέυχαν έχουν ένα τεράστιο πλεονέκτημε με όποιον ισοβαθμίσουν εκτός κι αν οι αντιπαλοί τους στη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων σημειώσουν ανάλογα σκορ. Μοιάζει απίθανο.

Το κράμα παλιών και νέων παικτών λειτούργησε άψογα για την ομάδα που θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και γενικά της διακρίσεις. Με σύστημα… Μπαρτσελόνα, αλλά της καλή εποχής δεν σταμάτησε να πιέζει ακόμα κι όταν όλα είχαν κριθεί.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 11′ (Όλμο) και συνεχίστηκε στο 21′ (Ασένσι), 30′ (πέναλτι του Τόρες), 54′ (Τορες), 75′ (Γκάβι), 90′ (Σολέρ), 93′ (Μοράτα).

Ισπανία: Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (64′ Μπαλντέ), Γκάβι (57′ Σολέρ), Μπουσκέτς (64′ Κόκε), Πέδρι, Τόρες (57′ Μοράτα), Ασένσιο (69′ Γουίλιαμς), Όλμο

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Μαρτίνες (46′ Γουάστον), Φούλερ, Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο (82′ Ματαρίτα), Κάμπελ, Μπόρχες (72′ Αγκιλέρα), Τεχέδα, Μπένετ (61′ Ρουίς), Κοντρέρας (61′ Σαμόρα).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This