Και στο τέλος… ισοφαρίζουν οι Γερμανοί! 1-1 με την Ισπανία

Must Read

Η Γερμανία έμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, αλλά δεν είναι στο χέρι της. Πρέπει να νικήσει την Κόστα Ρίκα κι έπειτα να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα της Ιαπωνίας με την Ισπανία. Εάν οι δύο ομάδες έρθουν ισόπαλες οι Γερμανοί επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Ο Αλβάρο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 62′ και «πάγωσε» τα «πάντσερ». Η απάντηση ήρθε από έναν νέο στην ομάδα κι όχι στην ηλικία, τον 29χρονο Φίλκρουνγκ της Βέρντερ Βρέμης. Κλήθηκε πριν το Μουντιάλ και στο 83′ με το γκολ που πέτυχε δικαίωσε τον προπονητή του.

Στο α’ μέρος η Ισπανία είχε τον έλεγχο έχασε τη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο 6′ όταν ο Ντάνι Όλμο επεχείρησε το σουτ, αλλά αρχικά ο Νόερ και στη συνέχεια το δοκάρι απομάκρυναν την μπάλα. Πίεσε, αλλά η Γερμανία ήταν αυτή που δύο φορές δημιούργησε καταστάσεις σε φάσεις που δεν μέτρησαν αφού οι πρωταγωνιστές τους βρίσκονταν σε θέση οφ σάιντ. Στη μια μάλιστα στο 40′ ο Ρούντιγκερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Γερμανία από την πλευρά της έδεριξε βελτιωμένη, αλλά οι περισσότεροι την περίμεναν πιο αποφασιστική σε έναν αγώνα που κρίνει την παραμονή της στο Μουντιάλ.

Iσπανία (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Άλμπα (82′ Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Πέδρι, Μπουσκέτς, Γκάβι (66′ Γουίλιαμς), Όλμο, Τόρες (54′ Μοράτα), Ασένσιο (66′ Κόκε).
Γερμανία (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Ράουμ (87′ Σλότενμπεργκ), Ρίντιγκερ, Κέρερ (70′ Κλόστερμαν), Σίλε, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκιντογκάν (70′ Σανέ), Μουσιάλα, Γκνάμπρι (85′ Χόφμαν), Μίλερ (70′ Φίλκρουγκ).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This