Χορταστικό ματς: Καμερούν – Σερβία 3-3

Must Read

Προσέφεραν θέαμα, προσέφεραν γκολ, από τρία, το Καμερούν και η Σερβία, αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας δεν τους άφησε ικανοποιημένους. Οι μόνοι που το ευχαριστήθηκαν ήταν όσοι το είδαν και δεν ήταν με κάποια από τις δύο ομάδες.

Γιατί δεν το πανηγύρισε κανείς από τους δύο; Πολύ απλά κέρδισαν τον πρώτο τους βαθμό, η πρόκριση είναι δύσκολη και θα πρέπει να κερδίσουν η μεν Σερβία την Ελβετία, το δε Καμερούν τη Βραζιλία. Αυτονόητο είναι ότι τους ενδιαφέρει το ματς που ακολουθεί με αντιπάλους Βραζιλιάνους και Ελβετούς.

Το Καμερούν έχει τη φήμη ομάδας που παίζει με αφέλεια, παρά το ταλέντο – διαχρονικά – των ποδοσφαιριστών του, αλλά η Σερβία ήταν ο… αυτόχειρας στον αγώνα. Δέχτηκε γκολ (29′ Καστελετό), πήρε προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1 Πάβλοβιτς, 45+4 Μιλίνκοβιτς), έκανε γρήγορα το 3-1 (53′ Μίτροβιτς), αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει (63′ Αμπουμπακάρ, 66′ Τσουπό-Μοτίγκ).

Καμερούν (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φάι, Καστελετό, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά (81΄Γκουέτ), Κούντε (68΄Οντουά), Χόνγκλα (55΄Αμπουμπακάρ), Εμπεμό (81΄Ενκουντού), Τσούπο-Μότινγκ, Εκαμπί (68΄Μπασογκόγκ).

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς):Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς (56΄Στέφαν Μίτροβιτς), Α. Ζίβκοβιτς (78΄Ράντονιτς), Λούκις, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς (92΄Τζούρισιτς), Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79΄Γκρούγιτς), Μίτροβιτς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This