Λυτρωτής ο Κασεμίρο και Βραζιλία – Ελβετία 1-0

Must Read

Ο Κάρλος Ενρίκε Κασεμίρο έφερε λίγο από την… αύρια της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βραζιλία. Για 12 χρόνια υπηρέτησε τη «βασίλισα» πριν πάει στη Γιουνάιτεντ και διαπιστώσει τι σημαίνει… μιζέρια. Αυτός ο άνθρωπος που είχε να σκοράρει ενάμιση χρόνο με τη σελεσάο «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ελβετίας κι έγινε ο «πειρατής» που πήρε από το θησαυροφυλάκιό της το «τρίποντο» που σημαίνει και πρόκριση στους «16».

Η Βραζιλία χωρίς τον Νεϊμάρ τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην πολυεθνική Ελβετία που έπαιξε προσεκτικά, όπως και διεθνείς της θέσεις στην πολιτική, αλλά κατά διαστήματα γινόταν επικίνδυνη.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε αυτό που ενδιέφερε τους εκπροσώπους των τραπεζών ήταν ηα διαφυλάξουν την εστία τους. Όμως η ορμή της Βραζιλίας ήταν φανερό ότι κάποια στιγμή θα κατάφερενε να τη διασπάσει. Να την κάνει… ψίχουλα, όπως τα μπισκότα που παράγει η χώρα.

Επεχείρησε να κάνει στο 64′ ο Βινίσιους, αλλά το VAR είδε σε θέση οφ σάιντ τον Ρίτσαρλισον. Το επανέλαβε στο 83′ ο Κασεμίρο και τα κατάφερε. Το 6ο γκολ με την Βραζιλία σε 67 συμμετοχές είναι ίσως το ωραιότερο με τη φανέλα της Εθνικής, αλλά και το πιο σημαντικό.

Απολαύστε το…

 




Βραζιλία: Άλισον, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο (86′ Τέλες), Πακετά (46′ Ροντρίγκο), Κασεμίρο, Φρεντ (58′ Μπρούνο Γκιμαράες), Ραφίνια (72′ Άντονι), Βινίσιους, Ρισάρλισον (72′ Ζεζούς).

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ (86′ Φράι), Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σόου (76′ Εμπισέρ), Βάργκας, Ρίντερ, Εμπολό (76′ Σεφέροβιτς).




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This