Τα σενάρια για τον όμιλο Αγγλίας, Ιράν, ΗΠΑ και Ουαλίας

Must Read

Μέχρι τώρα ξέραμε το Ιράν και τις ΗΠΑ να δίνουν πολιτικές μάχες. Ήρθε η ώρα και για την ποδοσφαιρική τους αναμέτρηση. Ο νικητής κερδίζει μια θέση στους «16».

Η Αγγλία έχει… εμφύλιο με την Ουαλία, αλλά τα έξι γκολ που σημείωσε στον αγώνα με το Ιράν δίνει στα «τρία λιοντάρια» το πλεονέκτημα όχι μόνο για την πρόκριση ακόμα και για την 1η θέση.

Οι αγώνες που γίνονται:

Ιράν – ΗΠΑ

Ουαλία – Αγγλία

Η βαθμολογία

Ιράν – ΗΠΑ: Οι Ιρανοί προκρίνονται εάν δεν χάσουν και να μην κερδίσουν οι Ουαλοί.

Ο Πορτογάλος προπονητής Κάρλος Κεϊρόζ (φωτογραφία) λειτουργεί συχνά ως ασπίδα για τους παίκτες του. Ο αγώνας τους με τους Αμερικανούς στην πατρίδα τους παίρνει και πολιτικές διαστάσεις αφού βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής για την απόφασή τους στο πρώτο ματς με την Αγγλία να μην ψάλλουν τον Ύμνο της χώρας τους. Τιμωρημένος (κάρτες) ο εξτρέμ Γιαχανμπάς.

Οι Αμερικανοί είναι ομάδα ισοπαλιών. Δεν έχουν νίκη στα 5 τελευταία ματς, αλλά έχουν 4 ισοπαλίες. Οι δύο από αυτές στη διοργάνωση. Η νίκη μπορεί να τους δώσει ακόμα και την πρώτη θέση, αρκεί να χάσουν οι Άγγλοι από τους Ουαλούς (δύσκολο). Θα συμβιβαστούν και με τη 2η θέση. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε χάσταγκ «Μπερχάλτερ έξω», όπου Μπερχάλτερ (φωτογραφία) ο προπονητής της ομάδας και… έξω η απόλυσή του από την ομοσπονδία

*Οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι αντίπαλοι στο Μουντιάλ του 1998 όταν οι Ιρανοί νίκησαν με 2-1 και πανηγύριζαν για μέρες στην Τεχεράνη και τις άλλες πόλεις.

*Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν φαβορί τις ΗΠΑ (το Ιράν έχει διπλάσια απόδοση), ενώ δεύτερη επιλογή είναι η ισοπαλία.

Ουαλία – Αγγλία. Η Ουαλία με ένα μόλις βαθμό ελπίζει σε θαύμα. Νίκη επί της Αγγλίας και συνδυασμός αποτελεσμάτων. Κυνηγά το… απίθανο αφού στα 7 τελευταία ματς δεν έχει νίκη (0-1-6) και η μοναδική ισοπαλία είναι με τις ΗΠΑ (1-1) στη διοργάνωση. Τα δύο αστέρια της, ο Γκάρεθ Μπέιλ (φωτογραφία) και ο Άαρον Ράμσεϊ είναι άφαντη. Στο στόχαστρο και ο προπονητής Ρόμπερτ Πέιτζ. Τιμωρημένος ο τερματοφύλακς Χένεσι που αποβλήθηκε στον αγώνα με το Ιράν.

Οι Άγγλοι με νίκη εξασφαλίζουν την 1η θέση. Τους οδηγεί σε αυτήν το 6-2 με το Ιράν, αφού το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Τους αρκεί και η ισοπαλία, αρκεί οι ΗΠΑ να μη νικήσουν με τέσσερα γκολ διαφορά το Ιράν.Διαθέσιμος ο μέσος Μάντισον με ίωση ο αμυντικός Ουάιτ. Ελππίδα όλων να σκοράρει ο Χάρι Κέιν (φωτογραφία)

*Οι Άγγλοι έχουν νικήσει στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους Ουαλούς έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ.

*Στοιχηματικά αυτό που ίσως ενδιαφέρει είναι ότι τα τρία τελευταία ματς της Αγγλίας είχαν πέναλτι (ένα υπέρ, δύο κατά).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This