Κόντι Γκάκπο, το πιο καυτό μεταγραφικό όνομα της Ολλανδίας δεν αποφασίζει μόνος…

Must Read

Έχει δύσκολο όνομα: Κόντι Γκάκπο, αλλά, δυστυχώς για τους σπίκερ των αγώνων της Ολλανδίας έχει εύκολο το γκολ. Στις τέσσερις αναμετρήσεις των «οράνιε» σε αυτό το Μουντιάλ έχει σημειώσει τρία γκολ στους τρεις πρώτους αγώνες (Σενεγάλη, Ισημερινός, Κατάρ) και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να νικήσει με 3-1 τις ΗΠΑ που την έφεραν στους «16» (παίζει την Παρασκευή στις 21.00) με την Αργεντινή.

Αποτελεί διακαή πόθο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ που το περασμένο καλοκαίρι τον ήθελε, αλλά αυτός στο τέλος προτίμησε να μείνει στην Αϊντχόφεν, την ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο κι έφθασε να γίνει στα 23 χρόνια του ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της (21 γκολ σε 47 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι και ποδοσφαιριστής της χρονιάς).

Οι εμφανίσεις του στο Κατάρ φούντωσαν το ενδιαφέρον της Γιουνάϊτεντ που αναζητά απεγνωσμένα τον αντικαταστάτη του Ρονάλντο. Στο πρόσωπο, ή σωστότερα στα πόδια του Γκάπκο προσβλέπουν οι Άγγλοι τον άνθρωπο που θα τους βγάλει από τη μιζέρια.

Μόνο που δεν αποφασίζει μόνος. Από τον Δεκέμβριο του 2020 είναι ζευγάρι με το εντυπωσιακό μοντέλο Νόα φαν ντερ Μπίλκ που θα την ενδιέφερε να σνεχίσει την καριέρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε αυτήν ποντάρουν να δεχτεί μια προσφορά κοντά στα 60 εκ. ευρώ ο σύντροφός της.

Υπάρχουν όμως και οι φίλοι. Ο Φίρχιλ φαν Ντάικ είναι συμπαίκτης του στην εθνική, αγωνίζεται στη Λίβερπουλ και όπως αποκάλυψε πρόσφατα ήταν αυτός που τον προέτρεψε το καλοκαίρι να απορρίψει την πρόταση της Γιουνάϊτεντ.

«Αξίζει να πάει σε ομάδες με υψηλότερους στόχους, στη Ρεάλ ας πούμε» είπε πρόσφατα σε δημοσιογράφους αυξάνοντας τις αντιπάθειες που έτσι κι αλλιώς έχει στο Μάντσεσερ.

Ο Γκάπκο με τη σειρά του από το Κατάρ μίλησε για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η Ολλανδία και οι υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ. Δεν θέλω να ξεφύγω από το στόχο μου».

Στο Μάντσεστερ επιμένουν ότι η Νόα μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Στον λογαριασμό της στο Instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή δέχεται διαρκώς μυνήματα για να μετακομίσει με τον αγαπημένο της στο Μάντεστεστερ που το μόνο κοινό που έχει με το Αϊντχόφεν είναι οι βροχές!

Το παιδί του μετανάστη από το Τόγκο, με καταγωγή από την Γκάνα και της Ολλανδής συζύγου του καλείται για μια ακόμα φορά να πάρει τη σωστή απόφαση. Πριν λίγα χρόνια τρεις εθνικές ομάδες τον ζήτησαν λόγω καταγωγής. Το Τογκο, η Γκάνα και η Ολλανδία. Διάλεξε τον δυσκολότερο δρόμο, αυτόν της Ολλανδίας και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τώρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This