Λαμία – ΠΑΣ, χέρι – χέρι στη βαθμολογία, χέρι – χέρι και στο σκορ (1-1)

Must Read

Η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνουν μάχη παραμονής. Με ιδρώτα και αίμα κερδίζουν κάθε βαθμό στο πρωτάθλημα. Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα ήταν ευκαιρία για το νικητή να… ξεφύγει ή έστω να αποκτήσει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος. Τζάμπα οι ελπίδες. Έμειναν στο 1-1, σκορ που σημειώθηκε και στον αγώνα του α’ γύρου στους «Ζωσημάδες» των Ιωαννίνων.

Η γηπεδούχος Λαμία ήταν η πρώτη που άνοιξε το σκορ στο 66′ με τον Μπεχαράνο. Ισοφάρισε ο ΠΑΣ με περιπετειώδη τρόπο στο 74′. Σε κεφαλιά του Παντελάκη η μπάλα χτύπησε στον Κορνέζο που την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ΠΑΣ είχε την ατυχια να χάσει δύο ποδοσφαιριστές με τραυματισμό. Στην αρχή του αγώνα τοιν Ροσέρο και στο τέλος τον Καραχάλιο.

Κίτρινη: Γκοράνοβ (35′), Μανούσος (50′), Τζανδάρης (74′), 90+5 Βασιλακάκης) -Μορέιρα (25′), Εραμούσπε (41′)

Λαμία: Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88′ Βασιλακάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65′ Σλίβκα), Μανούσος (84′ Μπάμπης), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος (72′ Τζίμας), Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17′ Σταματολόπουλος – 86′ Μπάλαν), Παμλίδης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This