«Καθάρισε» νωρίς ο Ολυμπιακός – Διαμαρτύρεται ο Βόλος

Must Read

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα του στον Βόλο μπορεί να εξασφάλισε μια άνετη νίκη (4-0), αλλά έκανε έξαλλους τους παράγοντες του Βόλου που μέχρι να τελειώσει το α’ ημίχρονο είχαν εκδώσει ήδη δύο ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Παπαπέτρου.

Το κέρδος του Ολυμπιακού πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης ήταν η επιστροφή του Χουάνγκ στα γκολ. Είχε να σκοράρει από τον Ευρωπαϊκό αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-1) στις 18/8, αλλά και η συνέπεια του Μπακαμπού που σκόρερε για 7η φορά στο πρωτάθλημα, το τρίτο διαδοχικό στα τελευταία ματς.

Ο Ολυμπιακός με τη στήριξη του κόσμου του (περισσότεροι αππό 10.000 οι οπαδοί του) έφθασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη νίκη. Στο ημίχρονο είχε το προβάδισμα με 3-0, γεγονός που του έδωσε τη δυνατότητα στο β’ μέρος να κάνει συντήρηση δυνάμεων και στον Μίτσελ να κάνει τις αλλαγές που ήθελε για να ξεκουράσει κάποιους βασικούς και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους άλλους.

Αυτή ήταν η 36 νίκη στην περιφέρεια (εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης). Τελευταία του ήττα στο Ηράκλειο στις 21/10/18 (1-0 ο ΟΦΗ). Παράλληλα ήταν η πρώτη απέναντι σε ομάδα της πρώτης εξάδας του πρωταθλήματος.

Ο Μπίελ ευστόχισε σε πέναλτι στο 7′, το αριστερό σουτ του Κορεάτη Χουάνγκ στο 22′ έφερε το δεύτερο γκολ, ο Μπακαμπού στις καθυστερήσεις του α’ μέρους σκόραρε για τρίτη φορά, ενώ ο ελ Αραμπί στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.




Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Πετρόπουλος, Ψαρρής
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Τσαγκαράκης, Τριανταφύλλου

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86′ Σιελής), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάχι (79′ Ουές), Ντέλετιτς (86′ Καρτάλης), Τσίρινος (65′ Μεθκίδα), Κούτσιας.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (66′ Μαρσέλο), Εμβιλά (78′ Κασάμι), Ιν. Χουάνγκ, Φορτούνης (72′ Μασούρας), Μπιέλ, Χάμες (67′ Σαμασέκου), Μπακαμπού (72′ Ελ Αραμπί).

Η πρώτη ανακοίνωση του Βόλου είχε αφορμή το πέναλτι στο 4′ που για τρίλεπτο εξετάστηκε από το VAR. Σε αυτήν αναφέρεται:

«Ντροπή…

Μόνο αυτό αξίζει να αναφέρουμε για την Ελληνική διαιτησία.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ενημερώσει τον κ. Μπένετ για τι επρόκειτο να συμβεί στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό και από τα πρώτα λεπτά επιβεβαιωθήκαμε.

Προφανώς αυτούς τους διαιτητές θέλετε. Να είναι οι “Φιλιππινέζες” των “μεγάλων”»

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος σε νεώτερη ανακοίνωση η ΠΑΕ της Μαγνησίας επανήλθε. Σε αυτή αναφέρεται:

«Για μία ακόμη φορά καταστρατηγήθηκαν οι κανονισμοί.

Όταν το χέρι στήριξης είναι υπέρ του Ολυμπιακού είναι πέναλτι. Όταν είναι κατά, απλά είναι χέρι στήριξης.

Συνεχίστε έτσι γιατί ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο.

Μαριονέτες του συστήματος…».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This