Έβαλε δύσκολα ο Μαρσέλο στον Μίτσελ στο 2-2 με τον Ατρόμητο

Must Read

Κανείς δεν θα περίμενε ο Μαρσέλο να αγωνίζεται με τα… δεύτερα του Ολυμπιακού. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο (2-2) και δεδομένη την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» από το πρώτο ματς (4-1) στο Φάληρο, ο τεχνικός της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν παίζουν συχνά.

Ανάμεσά τους κι ο Μαρσέλο που σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το οποίο πανηγύρισε δεόντως. Ήταν ένα μήνυμα στον προπονητή του.

Επιθετικά ήταν εντυπωσιακός. Δημιούργησε ευκαιρίες, έδινε μάχες και συνήθως τις κέρδιζε. Το πρόβλημα, παραμένει, η ανασταλτική του λειτουργία μέσα στην ομάδα. Οι αργές επιστροφές του δημιουργούσαν πρόβλημα στις αντεπιθέσεις του Ατρομήτου.

Αυτό ακριβώς καλείται να λύσει ο Μίτσελ. Ο… επιθετικός Μαρσέλο είναι πολύτιμος. Ο… αμυντικός Μαρσέλο απλά δεν υπάρχει…




Δεν είχε μόνο ο Ολυμπιακός πολλούς αναπληρωματικούς στην ενδεκάδα. Το ίδιο έκανε και ο Κόλμαν στον Ατρόμητο. Βγήκε κερδισμένος. Η ομάδα του είχε διάθεση, δημιούργησε προβλήματα και αξιοποίησε τις… τρύπες στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο Τζοβάρας άνοιξε το σκορ στο 8′, ο Σισέ που επέστρεψε από την «καραντίνα» που είχε μπει ισοφάρισε στο 38′, ο Μαρσέλο στο 45+1 έδωσε το προβάδισμα, αλλά ο Κωτσόπουλος στο 51′ ισοφάρισε σε 2-2.




Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Πομόνης (71′ Κεσχρίντα), Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου (72′ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Φρίντζονσον (72′ Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου (46′ Ρομπάιγ), Τζοβάρας, Τζαβίδας (78′ Κιάρτανσον), Κωτσόπουλος.
Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μαρσέλο, Σισέ, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Σαμασέκου, Κασάμι, Μασούρας (72′ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Ροντρίγκες (67′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (78′ Βαλμπουενά).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This