«Χρυσοκέφαλος» Μασούρας, 1-0 ο Ολυμπιακός τον Άρη

Must Read

Ο Γιώργος Μασούρας πέρασε στη θέση του Φορτούνη με το ξεκίνημα του β’ μέρους. Ήταν αυτός που έλυσε το πρόβλημα του αναιμικού επιθετικά Ολυμπιακού. Πριν συμπληρωθεί λεπτό από την επανέναρξη του αγώνα ο Χάμες έκανε τη σέντρα, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα. Αυτό το γκολ ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό να κερδίσει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι της αγωνιστκής.

Ο Άρης ήταν περισσότερο μαχητικός, δημιούργησε προβλήματα στους «ερυθρόλευκους», ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο Νταρίντα δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, σημείωσε γκολ που δεν μέτρησε μέσω ωαρ (44′), ενώ νωρίτερα ο Μαντσίνι (28′) δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός περίμενε μέχρι το 40′ για να δημιουργήσει την πρώτη του τελική προσπάθεια (κεφαλιά του Παπασταθόπουλου). Αυτός είναι και ο λόγος που το γκολ του Μασούρα με την έναρξη του β’ μέρους απέκτησε ιδιαίτερη αξία.

Ο Άρης είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Ούτε ο Γκρέι, ούτε ο Νταρίντα κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους. Αμυντικά ήταν καλός και ο Κουέστα μπορεί να μην είχε ιδιαίτερη πίεση, αλλά στο 90+3 έδειξε την αξία του όταν σταμάτησε τον ελ Αραμπί που προσπάθησε να σημειώσει δεύτερο γκολ.

Διαιτητής: Ρόι Ράινσραϊμπερ (Ισραήλ)
Βοηθοί: Νταβίντ Μπίτον (Ισραήλ), Σάγκι Μετσαμπέρ (Ισραήλ)
4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ), AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης (46′ Μασούρας), Μπιέλ (88′ Ροντρίγκες), Χάμες (78′ Σαμασέκου), Μπακαμπού (70′ Αραμπί).

Άρης: Κουέστα, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα (73′ Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (87′ Πάλμα), Νταμπό (80′ Ντουκουρέ), Γκρέι (73′ Καμάτσο), Μαντσίνι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This