«Τρίποντο«» για πλέι οφ ο Βόλος, ήττα – καταδίκη για τον Ιωνικό!

Must Read

Ο Βόλος έκανε και πάλι το… θαύμα του. Νίκησε τον Ιωνικό στη Νεάπολη (1-0) με περιπετειώδη τρόπο, αλλά αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί που ίσως αποδειχτούν  χρυσάφι για τη συνέχεια και το όνειρο να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Αντίθετα για τον Ιωνικό αυτή η ήττα έμοιαζε με μαχαιριά. Όχι μόνο είναι τελευταίος στη βαθμολογία, αλλά με μόλις οκτώ βαθμούς βρίσκεται πλέον στο «-3» από την προτελευταία ομάδα (Λσμία) και στο «-4» από την παραμονή. Το ανησυχητικό είναι ότι οι αντίπαλοί του στη μάχη της σωτηρίας εύκολα ή δύσκολα «τσιμπάνε» βαθμούς.

Το ματς είχε ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, αλλά έγινε… ροντέο στις καθυστερήσεις. Γκολ μέχρι το πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου δεν είχε σημειωθεί, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Οζέγκοβιτς επεχείρησε σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσιγκρίνσκι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Οζέγκοβιτς και σκόραρε (0-1).

Πέντε λεπτά αργότερα, πάντα στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. Ο Τσιγκρίνσκι έστρωσε στον Μάντζη που με ανάποδο ψαλίδι επεχείρησε να σημειώσει το γκολ της αγωνιστικής, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου Κλέιμαν έκανε την επέμβαση του αγώνα.



Κίτρινη: Σάκιτς, Άλχο, Σόουζα, Οζέγκοβιτς, Μπαριέντος, Τσιγκρίνσκι.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (92΄Καμπράλ), Γούλερι (80΄Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58΄Φαντιγκά), Μάντζης.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (81΄Καρτάλης), Τσιρίνος (74΄Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (93΄Οζέγκοβιτς).

Η Βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This